Anasayfa > Oyun Haberleri > 2020 Steam Sonbahar İndirimi, Çılgın Fırsatlarla Başladı!

2020 Steam Sonbahar İndirimi, Çılgın Fırsatlarla Başladı!

Geçtiğimiz haftalarda Cadılar Bayramı indirimleriyle oyuncuların yüzünü güldüren platformda 2020 Steam Sonbahar İndirimi başladı.

Genelde sonbahar indirimiyle Cadılar Bayramı indirimini aynı anda yapan Steam, bu sene ikisini ayrı ayrı yaparak oyuncuların cüzdanlarında adeta terör estiriyor. Bugün başlayıp 1 Aralık tarihine kadar sürecek olan fırsatlar, alışık olduğumuz indirimlerden çok daha büyük oranlarda. İndirimle birlikte bu yılın Steam Ödülleri için ilk oylamalar da başlatıldı. Oyuncular, bu sene çıkmış olan oyunları 10 kategoride yarıştıracak. Bu yılın Steam Ödülleri kapsamında iki yeni kategori de etkinliğe eklenmiş bulunuyor.

Cyberpunk 2077 Ön Siparişine Özel Kısa Hikaye!

2020 Steam Sonbahar İndirimi

Metro serisinde genel olarak inanılmaz fırsatlar bulunurken The Sims 4’ü sadece 33 TL’ye satın alabiliyorsunuz. Death Stranding %50’lik bir indirimle 200 TL’ye kadar düştü, Red Dead Redemption 2 ise %30 oranında bir indirimle 200 TL’ye satılıyor. Daha önce incelediğimiz Metamorphosis’in 20 TL’ye, Hellblade: Senua’s Sacrifice adlı sevilen psikolojik oyunun da 12.25 TL gibi komik bir fiyata düştüğünü de belirtmeden geçmeyelim. Steam’deki oyunları tükettiyseniz ve farklı bir tat arıyorsanız bu gibi oyunları gözünüzden kaçırmamanızı öneririz. Saya saya bitmeyecek bütun fırsatları incelemek için buraya tıklayarak Steam mağazasına ulaşabilirsiniz.

steam-sonbahar-2020

Steam Ödülleri 2020

steam-odulleri-2020

Bu yılın Steam ödüllerinde on kategori bulunuyor. Geçtiğimiz senelere ek olarak Steam Ödülleri’ne “Arkana Yaslan ve Rahatla” ve “En İyi Albüm” kategorilerinin eklendiğini görüyoruz. 2020 yılında çıkmış olan oyunları –eski ama güncel tutulan oyunların seçildiği Aşkla Devam Ettirilen Ödülü hariç- aday gösterebildiğiniz etkinlikteki kategorilerin listesi aşağıdaki şekilde:

  • Yılın Oyunu Ödülü
  • Yılın En İyi VR Oyunu Ödülü
  • Aşkla Devam Ettirilen Ödülü
  • Arkadaşlarla Daha Zevkli Ödülü
  • Üstün Görsel Stil Ödülü
  • En Yenilikçi Oynanış Ödülü
  • Kötü Olduğunuz En İyi Oyun Ödülü
  • Zengin Hikâyeye Sahip Üstün Oyun Ödülü
  • Arkanıza Yaslanın ve Rahatlayın Ödülü
  • En İyi Albüm Ödülü

Steam üzerinden istediğiniz oyunları aday gösterip bu oyunları incelemek, oynamak gibi bazı görevleri tamamlayarak Steam Ödülleri Adaylık Komitesi 2020 rozetinizi geliştirebilir, Steam’de tecrübe puanı kazanabilirsiniz.

Bu seneki fırsatlar hakkındaki düşünceleriniz nelerdir, alacağınız bir oyun var mı? Steam Ödülleri kapsamında hangi oyunlara adaylık için oy vermeyi düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi bizlerle paylaşmaktan çekinmeyin, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir Yorum

  1. Hep Stardew Valley oynamak istemişimdir.Korsanda indirip oynamak istemiyorum.Rica etsem yardım edebilirmisiniz? Steam hesap adı: mikenkrali

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir