Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Ön Siparişine Özel Kısa Hikaye!

Cyberpunk 2077 Ön Siparişine Özel Kısa Hikaye!

Cyberpunk 2077 çıkış tarihi yaklaşırken heyecan da sürüyor. Gelen haberler, oynanış videoları derken büyük bir Cyberpunk furyası devam ediyor. Steam da bu olanlara boş kalmadı. Duyurulan ufak bir etkinlikle oyunu Steam’dan alanlara özel kısa bir hikaye de verileceği duyuruldu.

cyberpunk 2077

Steam, Cyberpunk 2077’yi heyecanla bekleyenler için güzel bir etkinlik duyurdu. Eğer oyunu Steam üzerinden ön sipariş verirseniz Cyberpunk 2077’nin yanı sıra oyunun hikaye editörü tarafından yazılmış bir kısa hikaye de edineceksiniz. “2AM – She Calls” isimli bu kısa hikayede, eski bir NCPD polisi olan Frank’in gözünden Night City’nin tekinsiz sokaklarını görebileceksiniz. Özellikle Cyberpunk evrenini daha da yakından tanımak isteyenler için oldukça güzel bir fırsat olacak.

A Total War Saga: Troy Multiplayer Beta Süreci Başlıyor

Bunun yanı sıra Cyberpunk 2077 ile alakalı avatarlar, posterler ve duvar kağıtları da, bu kısa hikayenin yanında oyuna ön sipariş vermiş olan kişilere dağıtılacak hediyeler arasında. Oyunun Steam sayfasına gidip ayrıntılara daha detaylı bakmak ve ön sipariş vermek için buraya tıklayabilirsiniz.

İşte böyle, Cyberpunk furyası ilerlemeye büyük bir hızla devam ediyor. Özellikle IGN’in de geçtiğimiz günlerde paylaştığı Cyberpunk 2077 incelemesi, oyunculardaki beklentinin tekrardan yükselmesini sağlamıştı. Kimi oyuncular gelen oyunun aksiyonu yüksek bir GTA oyunu, kimileriyse derin mekaniklere sahip ayrıntılı bir rol yapma oyunu olacağını düşünüyor. Kimin haklı olduğunuysa 10 Aralık tarihinde, oyunun çıkış gününde göreceğiz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir