Anasayfa > Oyun Haberleri > Amnesia: Rebirth Çıkış Tarihi Açıklandı!

Amnesia: Rebirth Çıkış Tarihi Açıklandı!

 Amnesia: Rebirth için çıkış tarihi, geliştirici ve yayıncı Frictional Games’in resmi YouTube kanalı üzerinden paylaşılan yeni fragmanla açıklandı. Oyunla ilgili detaylar ve çıkış tarihi haberimizde.

Yeni Amnesia Oyunu Açıklandı – Amnesia: Rebirth!

Frictional Games tarafından geliştirilen serinin  ilk oyunu 2010 yılında Amnesia: The Dark Descent adıyla sürümüştü. Amnesia serisinin yeni oyunu olacak Amnesia: Rebirth’ün merakla beklenen çıkış tarihi paylaşılan yeni fragmanla birlikte belli oldu.

Oyun Hakkında

Oyunda Tasi Trainon adlı karakterimizle Cezayir çölünde uyanıyoruz. Bu korku dolu yolculukta Tasi Trainon’un geçmişinin parçalarını ararken korkularıyla yüzleşiyoruz. Issız bir çölde karakterimiz ile korku dolu bir maceraya hazır olun.

Amnesia: Rebirth Çıkış Tarihi

Oyun, 20 Ekim 2020’de PlayStation 4 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştirecek. Oyun Steam’de ön siparişe açılmış durumda ve 45 TL’den satılmakta.  Epic Games Store’da ise 49 TL fiyat etiketiyle ön siparişte. Oyunun Steam sayfası için buraya; Epic Games Store sayfası için buraya tıklamanız yeterli olacaktır. İşte Amnesia: Rebirth’ün açıklanan minimum sistem gereksinimleri ve çıkış fragmanı:

MİNİMUM:

    • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
    • İşletim Sistemi: Windows 7 / 8 / 10, 64-bits
    • İşlemci: Core i3 / AMD FX 2.4Ghz
    • Bellek: 4 GB RAM
    • Ekran Kartı: OpenGL 4.0, Nvidia GTX 460 / AMD Radeon HD 5750 / Intel HD 630
    • Depolama: 50 GB kullanılabilir alan

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir Yorum

  1. A machine of pigs gibi saçma bir deneyim sunmayın da naparsanız yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir