Anasayfa > Oyun Haberleri > Yeni Amnesia Oyunu Açıklandı – Amnesia: Rebirth!

Yeni Amnesia Oyunu Açıklandı – Amnesia: Rebirth!

Yapımcı Frictional Games, ünlü korku oyunu serisi Amnesia’yı devam ettirecek olan Amnesia: Rebirth oyununu resmi olarak duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda yeni çıkaracağı oyunu gizemli bir yöntemle açıklamayı tercih eden Frictional Games, sonunda gizemi bozdu ve Amnesia: Rebirth oyununu resmi olarak duyurdu. Şirketin sonraki oyununu gizleyerek açıkladığı sitede gizemi bir embriyo animasyonuyla başlayan oyunun isminin Rebirth (Yeniden Doğuş) olması da cabası. Amnesia serisini devam ettirecek olan oyunun ilk fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Oyunun gizeminin araştırıldığı etkinlikte ulaşılan son videodaki ana karakterin sözleri ise yeni oyunun bir Amnesia oyunu olabileceğini bizlere önceden sunmuştu. Kendisine sürekli Tasi olduğunu hatırlatmaya çalışan bir kadının hafıza kaybı (İngilizce: Amnesia) yaşadığını çoğu kişi gözden kaçırmış olmalı.

Oyunun çıkış tarihi kesin olarak açıklanmasa da Amnesia: Rebirth ile hem PS4 hem de PC platformlarında 2020 yılının sonbaharında kavuşacağız. Umarız on yıllık aranın ardından oyuncuların bekleyişine değecek bir yapım çıkar ortaya.

En güncel oyun haberleri için bizleri takipte kalın, herkese iyi oyunlar diliyoruz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir