Anasayfa > Oyun Haberleri > Amnesia: Rebirth Hikaye ve Ortam Görüntüleri Yayınladı

Amnesia: Rebirth Hikaye ve Ortam Görüntüleri Yayınladı

Amnesia Rebirth, çıkışından hemen önce hikaye ve ortam görüntüleri yayınlayarak, heyecanı katladı. Görüntüler ve tüm detaylar haberimizde.

Yeni Amnesia oyunu Amnesia Rebirth 20 Ekim’de oyuncularla buluşuyor. Frictional Games tarafından geliştirilen Amnesia serisi,ilk oyununu 2010 yılında çıkardı. O zamandan beri seriyi başarılı oyunlarla devam ettiren şirket şimdi son oyunu piyasaya salıp bizlere korku dolu dakikalar geçirtmeyi hedefliyor. Sevilen korku oyunu serisinin en yeni yapımı, daha önce yayınlanan oynanış videosu ile oyuncuların ilgisini çekmişti.

Amnesia: Rebirth Oynanış Videosu Yayınlandı

Çıkış arifesinde Friction Games bir fragman daha yayınlayarak bizlere yeni Amnesia oyunundan neler bekleyebileceğimizi gösterdi. Story & Environments Trailer (Hikaye ve Ortam Fragmanı) adıyla yayınlanan yeni video Youtube’da oyuncuların beğenisine sunuldu.

Amnesia Rebirth görüntüleriyle ilgili bir şey söylemek gerekirse, o da stüdyonun uzun zamandır sürdürdüğü bir alışkanlığı yansıttığı. Oyun yapımcıları, korku oyunlarında korku öğelerine eğiliyor ve odaklarını buraya koyuyor. Amnesia’yı farklı yapan ise, oyunun her zaman korku öğelerine yönelmemesi. Bunun sebebi ise oldukça basit. Korku oyunlarında oyuncunun kendini güvende hissettiği anlar olunca, korku öğelerinden alınan tat da bir o kadar artıyor. Çünkü güvenli bölgelerle, güvenlik duygusunun elinden alınması oyuncunun sadece oyun başında değil, oyunun tamamında yaşadığı bir duygu oluyor. Friction Games de bu konuda oldukça başarılı.

Oyun 20 Ekim’e kadar Steam‘de %10 çıkış indirimiyle satışta.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir