Anasayfa > Oyun Haberleri > Amnesia: Rebirth Oynanış Videosu Yayınlandı

Amnesia: Rebirth Oynanış Videosu Yayınlandı

Sevilen korku oyunu serisi Amnesia’nın Mart ayında duyurulan yeni üyesi, Amnesia: Rebirth için ilk oynanış videosu yayınlandı.

Amnesia oyunu

Frictional Games tarafından geliştirilen Amnesia serisi, 2010 yılında çıkış yapan ilk oyunu Amnesia: Dark Descent ile oyuncuların gönlünde taht kurmuş, Outlast gibi kendinden sonra gelen bir çok korku oyununa ilham kaynağı olmuştu. 2013 yılında çıkan devam oyunu Amnesia: A Machine For Pigs ise oyuncular tarafından fazla beğenilmemişti. Bunun ardından, geliştirici şirket başka hikayelere yönelerek başarılı bir korku oyunu olan SOMA‘yı çıkartmıştı.

2020’nin Mart ayında sürpriz bir şekilde ise Amnesia serisinin üçüncü oyunu olacak Amnesia: Rebirth duyurulmuştu. İsminden de anlaşılabileceği üzere bu oyun Amnesia serisinin 7 yıl sonra yeniden doğuşu olacak.

Amnesia Rebirth

Geçtiğimiz haftalarda Frictional Games, Youtube üzerinden yayınladığı fragman ile Amnesia: Rebirth’ün çıkış tarihini 20 Ekim 2020 olarak açıklamıştı. Oyunun şimdiye kadar yayınlanan görüntüleri, Rebirth’ün atmosferini gösteriyordu.

Geliştirici stüdyonun bugün yayınladığı videoda ise ilk kez oyun içi oynanış görüntülerini görüyoruz. Yeni oyunda da serinin önceki üyeleri gibi bulmacalar ve fizik motorunu kullanan etkileşimler olacak. 5 dakikalık videoda ayrıca oyundaki yaratıklardan birini ve karakterimizin ondan kaçışını da görüyoruz. Oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Amnesia: Rebirth 20 Ekim‘de PC ve PlayStation 4 için çıkış yapacak. Oyunu Steam, GOG ve Epic Games Store üzerinden önsipariş verebilirsiniz.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

2 Yorumlar

  1. İlk Amnesia gibi olursa harika olur değilse bakmaya bile değmez. A machine of pigs deki saçma hatalarını tekrarlamazlar umarım.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir