Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends 6. Sezon Oynanış Videosu Yayınlandı

Apex Legends 6. Sezon Oynanış Videosu Yayınlandı

Apex Legends 6. sezon ile birlikte oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanırken yayınlanan oynanış videosunda pek çok yeni ipucu da yer alıyor. Detaylar haberimizde.

Son zamanların en popüler battle royale oyunları arasında kendine yer bulmayı başaran Apex Legends kendisine oldukça sadık bir oyuncu kitlesi edinmeyi de başardı. Respawn Entertainment tarafından geliştirilen Apex Legends 6. sezon ile birlikte pek çok yenilik ile de oyuncuların karşısına çıkacak. Bu yenilikler içinde şüphesiz en çok merak edilen ise oyuna yeni katılacak şampiyon olan Rampart’ın yetenekleri. Yeni sezon için yayınlanan oynanış videosunda Rampart‘ın yetenekleri hakkında da bol bol ipucu elde etme şansını elde ettik.

Respawn Entertainment 18 Ağustos tarihinde başlayacak olan yeni sezon ile birlikte oyuna dahil olacak Rampart‘ın yetenekleri hakkında henüz resmi bir açıklamada bulunmamış olsa da yayınladığı oynanış videosu ile pek çok ipucunu gözler önüne serdi. Silahlar üzerindeki yetenekleri ile dikkat çeken Rampart oldukça agresif ve ölümcül bir şampiyon olarak göze çarpıyor. Karakterin yayınlanan videoda göze çarpan bir diğer yeteneği ise kurabildiği bariyer. Taret kurabilmesinin yanı sıra kalkan da kullanabilen Rampart bu iki yeteneğin kombinasyonu ile rakiplerine oldukça zorlu anlar yaşatacak gibi görünüyor.

Apex Legends 6. sezon ile birlikte oyuncuların karşısına yalnız Rampart ile değil, oyuna eklenecek olan yeni crafting mekanikleri ile de çıkacak. Oyuncular artık haritanın belli noktalarından toplayabilecekleri ham maddeler sayesinde ekipmanları üzerinde çeşitli güçlendirmeler yapabilecekler. Bakalım merakla beklenen 6. sezon oyuncuların beklentilerini karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir