Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Çapraz Platform Desteği Nihayet Oyuna Ekleniyor

Apex Legends Çapraz Platform Desteği Nihayet Oyuna Ekleniyor

Battle Royale türünün popüler oyunlarından olan Apex Legends çapraz platform desteğine nihayet önümüzdeki hafta sahip olacak. Detaylar haberimizde.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve 2019 yılında oyuncular ile buluşan Apex Legends nihayet bulunduğu tüm platformlardaki oyuncuların bir arada oynamasına imkan sağlayacak olan çapraz platform desteğine sahip olacak. Geçmişte veri madencilerinin sızıntıları ve Respawn Entertainment tarafından yapılan açıklamalar ile oyuna ekleneceğini bildiğimiz özellik için nihayet elimizde kesin bir tarih var.


Apex Legends‘ın resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan paylaşıma göre PC, Xbox One ve PlayStation 4 oyuncuları 6 Ekim tarihindeki gelecek olan güncelleme ile birlikte oyunu birlikte oynamanın tadını çıkartabilecekler. Bu tarihin çapraz platform desteğinin beta sürümünü başlatacağını da eklemekte fayda var. Bu beta süreci boyunca geliştiriciler oyunculardan aldıkları geri dönüşleri değerlendirerek özelliğin tam sürümü için de çalışmalarını sürdürecekler.

Yapılan açıklamanın dikkat çekici yanlarından bir tanesi de oyuncuların eşleştirilme şekli oldu. Buna göre PlayStation 4 ve Xbox One sahibi konsol oyuncuları kendi aralarında eşleştirilecek. Ancak grubunuz içerisinde en az bir PC oyuncusu varsa ancak o şekilde diğer PC oyuncuları ile eşleşebileceksiniz. Bu da çapraz platform desteği konusunda doğal olarak kafa karışıklıklarına yol açmış durumda. Yeni özelliğin beta testlerinin tamamlanmasının ardından konu ile ilgili bir değişiklik olup olmayacağını ise bizlere zaman gösterecek.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir