Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Steam İçin 4 Kasım’da Geliyor

Apex Legends Steam İçin 4 Kasım’da Geliyor

Battle Royale türünün en popüler yapımları arasında kendine yer bulmayı başarmış olan Apex Legends Steam üzerinden de çok yakında oyuncular ile buluşacak. Detaylar haberimizde.

Respawn Entertainment tarafından geliştirilen ve ilk çıkışını 4 Şubat 2019 tarihinde gerçekleştirmiş olan Apex Legends o tarihten bu yana kendisine sadık bir oyuncu kitlesi edinmeyi başardı. PlayStation 4, Xbox One ve PC platformlarının tümünde oynanabilir durumda olan Apex Legends‘ın daha önce yapılan açıklamalara göre Steam‘de de yerini alacağını zaten biliyorduk. Popüler yapımın Steam üzerinde yerini alacağı tarih de açıklanmış durumda. Açıklamalara göre Apex Legends 4 Kasım tarihinde 7. sezonunun başlaması ile birlikte platformdaki yerini alacak.

Apex Legends Steam

Çapraz platfrom desteğine kavuşması ile birlikte Apex Legends ‘ın Steam kullanıcıları diğer platformlardaki oyuncular ile birlikte de oynama şansını elde edecekler. Bunun yanı sıra oyuncular Steam‘e özel olarak bazı oyun içi eşyalar ile de ödüllendirilecekler. Steam‘e özel olacak olan silah uğurları Valve‘ın popüler oyunları Portal ve Half-Life esintileri taşıyor. Oyunun platforma eklenmesi ile birlikte bu silah uğurları da oyunu Steam üzerinden oynayan oyuncuların hesaplarına tanımlanacaklar. Bunun yanı sıra oyunu daha önce Origin üzerinden oynayan tüm oyuncular elde ettikleri ilerleme ve oyun içi eşyalarını Steam‘e de aktarabilecekler.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir