Anasayfa > Oyun Haberleri > Apex Legends Switch Versiyonu 2021’e Ertelendi

Apex Legends Switch Versiyonu 2021’e Ertelendi

EA Play Live 2020’de Apex Legends, EA’in Switch’e getireceği yedi oyundan biri olarak duyurulmuştu. Fakat hala varlığını sürdüren COVID-19 salgını sebebiyle ortaya çıkan aksaklıklar ekibin Switch versiyonunu aceleye getirmeme kararı vermesine sebep oldu.

Apex Legends Switch

4 Şubat 2019 tarihinden bu yana kendi Battle Royale stili ile pek çok oyuncunun ilgisini kazanmış olan Apex Legends birçok platformda erişilebilir haldeydi. PlayStation 4, Xbox One ve PC‘de oynanabilir durumda olan oyun için bir Switch duyurusu dört gözle beklenir olmuştu. Play Live 2020 etkinliğinde yapılan duyuru pek çok oyuncuya umut vermiş olsa da Steam üzerinden erişilebilir olacağı duyurusunun hemen ardından gelen yeni haber ile ekip, Switch oyuncularının bir yıl daha beklemesini rica ediyor.

Apex Legends Steam İçin 4 Kasım’da Geliyor

Oyuna ve Switch oyuncularına hak ettikleri değeri vermek için” daha çok zamana ihtiyaç duyan ekip Switch versiyonunu 2021’de çıkarmayı planlıyor. Ayrıca bu versiyon cross-platform ve sezonluk içeriklere tam erişim özellikleri ile gelecek.

Hakkında Dilara Yıldırım

Oyunlara olan ilgisi henüz 6 yaşındayken başlamış bir Metal Gear hayranı. Son zamanlarda da Steam'in sömürgesi altına girmiş, oyun koleksiyonculuğu hayalleri olan basit bir Dilbilim öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir