Anasayfa > Oyun Haberleri > Atomic Heart Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Atomic Heart Sistem Gereksinimleri Belli Oldu

Atmosferi ve görselliği ile şimdiden dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Atomic Heart sistem gereksinimleri nihayet açıklandı. Detaylar haberimizde.

Rusya merkezli Mundfish tarafından geliştirilen Atomic Heart oyunculara alternatif bir gerçeklik içerisinde maceraya atılmaya davet ediyor. Sovyetler Birliği döneminde geçecek hikayede P-3 adlı KGB ajanı karakterimizin yönetimini ele alacak ve gizli bir Sovyet tesisinde ters giden olayları araştırmak görevi ile maceraya atılacağız. İçerisinde RPG ögeleri de barındıracak olan FPS aksiyon oyunu Atomic Heart için elimizde henüz açıklanmış bir çıkış tarihi bulunmasa da oyuncular tarafından merakla beklenen oyunun sistem gereksinimleri geliştirici Mundfish tarafından paylaşılmış durumda.

Atomic Heart Sistem Gereksinimleri

MİNİMUM:

İşletim Sistemi: 64 Bit Windows 7, 8, 8.1, 10.

CPU: Intel Core i5 2500K@3.3GHz ya da AMD FX 6300@3.5GHz

RAM: 6 GB

Grafik Kartı: Nvidia GeForce GTX 780 (3 GB) ya da AMD Radeon R9 290 (4GB)

Boş Alan: 22 GB

2018 yılında yapılan ilk duyurusunda Xbox One, PlayStation 4 ve PC platformları için çıkışını gerçekleştireceği belirtilen oyunun yeni nesil konsollara da geleceği geçtiğimiz gün yapılan bir açıklama ile duyurulmuştu. Bakalım Atomic Heart oyunculara vadettiği zengin atmosfer ve hikayesi ile beklentilerimiz karşılamayı başarabilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir