Anasayfa > Oyun Haberleri > Baldur’s Gate 3’ten 80 Dakikalık Oynanış Videosu

Baldur’s Gate 3’ten 80 Dakikalık Oynanış Videosu

Baldur’s Gate 3 yapımcıları 80 dakikalık oynanış videosu yayınladı. CFRP efsanesinin geri dönüşü heyecanla beklenirken, video beklentileri daha da yükseltti.

Baldur’s Gate’in birinci ve ikinci oyunları, bir önceki oyuncu neslin çok iyi tanıdığı ve çıktığı zaman yeri yerinden oynatan oyunlardı. Uzun yıllardır beklenen Baldur’s Gate 3’ün yapımına başlanmasının haberi geldiğinden beri, CFRP oyunlarını sevenler, bir an önce oyunun çıkmasını bekliyordu.

İlk Baldur’s Gate oyunu, oyunseverlerle 1998 yılında buluştu. 1999 yılında, Baldur’s Gate: Tales of the Sword Coast yayınlandı. Bu tarihten itibaren oyuncuların en sevdiği oyunlar listesine hızlı bir giriş yapan seri, başarısını, Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ve 2001’de çıkan eklenti paketi Baldur’s Gate II: Throne of Bhaal ile taçlandırdı. Gerek maddi gerekse oyuncu kitlesi anlamında büyük başarıya ulaşan serinin 3. oyununun gelmesi için ise 20 sene beklememiz gerekti.

Baldur’s Gate 3 Erken Erişime Gelebilir!

D&D oyuncuları Baldur’s Gate’i ve Sword Coast’u oldukça iyi tanıyor. Bu evrende geçen hikayeleri konu alan Baldur’s Gate 3’ün oynanış videoları geldikçe, oyun bekleyenlerin kafasında iyice şekillenmeye başladı. Bazı online oynanış videoları geldikten bir kaç gün sonra, Dungeons&Dragons’ın resmi Youtube kanalında 80 dakikalık bir oynanış videosu yayınlandı.

Baldur’s Gate serisi, hali hazırda hiçbir zaman kolay olmamıştır. Baldur’s Gate 3 oynanış videosu da serinin bu durumu devam ettirmek istediğini gösteriyor. Oynanış videosunda, oldukça tecrübeli bazı oyuncuların zorlandıklarını görüyoruz. Bu da tek bir anlama geliyor. Baldur’s Gate geri döndü!

Oynanış videosu serinin hayranları tarafından da oldukça olumlu karşılandı. Erken erişim iddiasının gerçek olmasını istediklerini belirten bir çok hayrana katılmamak mümkün değil. Uzun bir süre beklemiş olsak da, yeni Baldur’s Gate oyunu, özlemi hakkını vererek bitirecek gibi görünüyor.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir