Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 4 Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Sunuluyor

Battlefield 4 Amazon Prime Üyelerine Ücretsiz Sunuluyor

Battlefield 4 Amazon Prime abonelerine ücretsiz bir şekilde sunuluyor. Abonelik servisi bu ay içerisinde birçok yapımı bedava dağıtıyor.

Amazon Prime 7,90 TL’lik pek uygun fiyatıyla Amazon hizmetlerinde büyük avantajlar sunmaya devam ediyor. Abonelik servisi Prime Gaming tarafında da birçok oyunda ekstra içerik sunarken, belirli aralıklarla büyük yapımları da bedava erişime açıyor.

Prime Gaming ile ücretsiz olarak dağıtılan oyunların arasına bir yenisi daha eklendi. Aylık abonelik hizmeti oyunculara Battlefield 4 için bir Origin kodu hediye ediyor. Etkinleştirme kodunu Origin üzerinde kullanan kişiler Battlefield 4 Standard Edition’u sonsuza dek kütüphanelerine ekleyebiliyor.

Battlefield 4 Bedava Nasıl Alınır?

battlefield 4 amazon prime

Battlefield serisinin sevilen üyesini Origin kütüphanenize eklemek için aşağıdaki adımları takip edebilirsiniz.

  • Amazon Prime Gaming‘e 7,90 TL karşılığında abone olun.
  • Halihazırda bir aboneliğiniz bulunuyorsa bu bağlantı üzerinden Prime Gaming’in ücretsiz içeriklerini sunduğu sayfaya ulaşın.
  • Hemen aşağıya inerek Prime’daki Oyunlar sekmesine geçin ve Battlefield 4’ü bulun. Aşağıdaki görüntüde de gördüğünüz gibi Talep Et butonuna basarak oyunun etkinleştirme kodunu talep edin.

Origin Kod Etkinleştirme

battlefield 4 amazon prime

  • Prime Gaming üzerinden kodu talep ettikten sonra Origin hesabınıza giriş yapın.
  • Sol üstteki Origin sekmesinden Redeem Product Code butonuna tıklayın.
  • Çıkan pencereye Prime Gaming’den aldığınız kodu yapıştırın ve Battlefield 4’ü etkinleştirin.

Bu adımları izledikten sonra Battlefield 4’ü ücretsiz olarak hesabınıza ekleyebilirsiniz. Kodu abonelik hizmeti üzerinden talep etmek için 21 Haziran tarihine kadar zamanınız bulunuyor. Üç haftalık bu süreçte oyunu dilediğiniz zaman temin edebilirsiniz.

Oyuna Origin üzerinde halihazırda sahip olan kullanıcılar Battlefield 4 Amazon Prime kodunu kullanamaz. Dolayısıyla dilerseniz aktivasyon kodunu başka birine verebilirsiniz. Bu noktada bir engel bulunmadığını belirtmekte fayda var.

Yeni Battlefield Oyunu 9 Haziran’da Tanıtılacak

Battlefield 4’ün ücretsiz bir şekilde dağıtılması ise yeni bir Battlefield oyunun tanıtım arifesinde gerçekleşti. Electronic Arts ve DICE, sevilen FPS serisinin son halkasını 9 Haziran’da tanıtacağını duyurdu. Battlefield serisini tekrar modern savaş alanlarına götüreceği düşünülen yapım, önümüzdeki hafta oyun dünyasının beğenisine sunulacak.

Battlefield 6 Haziran Ayında Oyunculara Tanıtılacak

Merakla beklenen yeni Battlefield oyununa dair detaylara hemen yukarıdaki butona tıklayarak göz atabilirsiniz. Oyunun çıkış tarihine dair resmi bir bilgi verilmediğini de ekleyelim.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir