Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 Haziran Ayında Oyunculara Tanıtılacak

Battlefield 6 Haziran Ayında Oyunculara Tanıtılacak

Sevilen FPS serisinin yeni halkası Battlefield 6 bu ay içerisinde oyunculara tanıtılacak. Gösterim tarihi ve diğer detaylar açıklandı.

Battlefield serisinin yeni üyesi yakın zamanda gözler önüne serilecek. Popüler FPS oyunu 9 Haziran’da tanıtım videolarıyla karşımıza çıkacak. Oyunun resmi Twitter hesabında aşağıdaki kısa video paylaşıldı.

Video oyunun genel temasına dair geniş bir bilgi vermese de bugüne kadar öne sürülen tahminleri kısmen destekliyor diyebiliriz. Kısa videoya eşlik eden müzik ve animasyonlar Battlefield 6’nın oyuncuları daha yakın tarihteki bir savaş alanına götüreceğini hissettiriyor. Geçtiğimiz günlerde bir oynanış fragmanı sızdırılmış ve fragman oyunun modern bir savaş alanında geçeceğini firmanın isteği dışında gözler önüne sermişti. Battlefield 6 çıkış tarihi ise yayımlanan videoda yer almadı.

Battlefield 6, Resmi Gönderiye Göre Haziranda Duyurulabilir

Haziran ayında bir tanıtım olacağı duyurusu aslında geçtiğimiz ay yapılmıştı. Diğer yandan bugüne kadar çıkarılan tüm Battlefield oyunlarının genelde haziran ayında duyurulduğunu da belirtelim. Oyun dünyasının Battlefield 6 olarak adlandırdığı yapımın resmi ismi de henüz paylaşılmadı.

Battlefield 6 Hakkında Neler Biliniyor?

Oyun dünyasının önde gelen FPS serisi son halkasıyla beraber yeni nesil konsolların potansiyelinden tam anlamıyla yararlanmak istiyor. Bu noktada çok oyunculu modda oyunun 128 kişilik haritalar sunacağı bilgisi geçtiğimiz aylarda öne sürülmüştü. Battlefield serisinin multiplayer tarafında sunduğu deneyim ise oyun dünyasının yıllardır gözdesi olmaya devam ediyor.

Battlefield 6 Hikaye Modu Bulundurmayabilir

Diğer yandan yeni oyunun bir hikaye modu bulundurmayacağı iddiası da öne sürüldü. Battlefield serisine dair bilgiler paylaşan Tom Henderson, geliştirme sürecinde hikaye moduna dair hiçbir bilgi almadığını ifade etmişti. Yine de bu durumun sadece bir iddiadan ibaret olduğunu belirtmekte fayda var.

9 Haziran tarihinde Battlefield 6’nın genel teması, oynanış videosu ve umuyoruz ki çıkış tarihi oyun dünyasıyla paylaşılacaktır. Yeni savaş oyunu Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5 ve PC için çıkış yapacak.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir