Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6, Resmi Gönderiye Göre Haziranda Duyurulabilir

Battlefield 6, Resmi Gönderiye Göre Haziranda Duyurulabilir

Uzun zamandır dönen dedikoduların ardından resmî hesaptan yapılan açıklama Battlefield 6 oyununun resmi duyurusuna işaret etti.

Oyun sektörünün içinden bağlantıları olan kaynakların raporlarına göre Battlefield 6’nın duyurulması an meselesiydi. Geçtiğimiz günlerde yeni Battlefield oyunundan olduğu düşünülen bazı fotoğraflar sızmıştı. Mart ayında yapılan bir sızıntıya göre ise oyunun bu ay duyurulması planlanıyordu. Sonrasında gelen haberler ise bu duyurunun ertelendiğine işaret etti. Battlefield’ın resmî Twitter hesabından paylaşılan gönderi ise olayı resmî bir düzleme çekmeye başardı. EA, görünüşe göre Battlefield 6’nın duyuru fragmanını haziran ayında bizlerle paylaşacak.

Battlefield 6 Duyurusu Yakın

“Yakında kelimesi ile kafiyeli kelimeler:

Haziran
Bum” 

İngilizce olarak bir kelime oyunu yapıp hayranların gözünü haziran ayına diken EA’e tepkiler gecikmedi. Battlefield 6 oyununu sabırsızlıkla bekleyen birçok kişi, sırf bir video için bir ay daha beklemek istemediğini belirtti. Bununla birlikte daha önceki bütün Battlefield oyunlarının haziran ayında duyurulduğunu not etmekte fayda var.

Bu gönderiye rağmen haziran ayına kadar hiçbir şey paylaşılmayacağını söylemek güç. Bu ay içerisinde gelebilecek kısa bir teaser videosunun ardından haziran ayında çıkış tarihini de içeren uzun bir oynanış fragmanı paylaşılabilir. Bu konuyla ilgili resmî bir açıklama olmadığı için EA’den gelecek sözü bekliyoruz.

Battlefield 6 Ne Zaman Çıkacak?

EA, geçtiğimiz haftalarda paylaştığı bir duyuru blogu ile Battlefield serisi hakkında bazı bilgiler vermişti. Bu açıklamada ayrı bir mobil BF oyununun 2022’de geleceğini, yeni Battlefield oyununun ise 2021’in sonuna doğru çıkacağını öğrenmiştik.

Yapılan sızıntılar ise Battlefield 6’da birçok yeni oyun mekaniğinin bulunacağını, daha geniş ve kapsamlı haritaların olacağını bizlere göstermişti. Şimdilik Battlefield 6 olarak hitap ettiğimiz yeni oyunun isminde ise herhangi bir sayı olması beklenmiyor.

Yakın zamanda Battlefield serisine eklenecek yeni oyun, eş zamanlı olarak dört stüdyo tarafından geliştiriliyor. Electronic Arts’ın en geniş çaplı Battlefield oyunu olacak olan yapım, DICE Los AngelesCriterionElectronic Arts Gothenburg ve Industrial Toys stüdyolarının elinden çıkacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir