Anasayfa > Oyun Haberleri > Battlefield 6 Hikaye Modu Bulundurmayabilir

Battlefield 6 Hikaye Modu Bulundurmayabilir

Resmi Battlefield 6 gösterimine yaklaştıkça, oyunda hikaye modunun olmayacağına dair söylentiler de kendini göstermeye başladı.

Haziran ayında duyurulacağı söylenen yeni Battlefield oyunu, oyuncu kitleleri tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bugüne kadar piyasaya çıkan hemen hemen tüm Battlefield oyunları oyuncuya özgür oynanış mekanikleri ve deneyim edebilecekleri güzel hikaye modları sunmuştu. Battlefield V‘in çoklu oyuncu ögeleri biraz zayıf karşılanmış olsa da oyuncular yine de hikaye modundan keyif almıştı. Bir oyunun hikaye moduna öncelik veren ve hikayesinden keyif alan oyuncular, Tom Henderson‘ın son haberinden sonra hayal kırıklığına uğrayabilirler.

Tüm dünyayı etkileyen bir pandemi sürecinin içinde olunduğunu göz önünde bulundurduğumuzda, Battlefield 6 oyununda birtakım eksiklikler olabileceği öngörülebilirdi. Bu eksiklik konusunda iyi bir noktaya değinen Henderson, bütün bu sızıntılar ve resmi gönderiler arasında hikaye moduna dair hiçbir bilginin olmadığını belirtti. Bu hareketin hiç alışılmadık olduğunu, önceki duyuru dönemlerine baktığında ilk defa oyunlarında bir ana hikaye moduna ait bilgi paylaşılmadığını söyledi.

Haber eksikliğine rağmen Henderson, “Son birkaç aydır oyun hakkında bilgiler paylaşıyorum fakat hikaye moduna dair herhangi bir bilgiye denk gelmedim. Bu demek olmuyor ki oyunda kesinlikle bir hikaye modu bulunmayacak. Sadece bu kadar bilgi kalabalığının arasında hiçbir şey duymamış olmak çok garip.” dedi. Elbette bu sözler tam anlamıyla oyunun hikayesine kesinlik kazandırmıyor. Diğer bir yandan EA, hiçbir şey sızdırmamaya çalışarak tüm heyecanı olabildiğince Battlefield 6 gösterimlerine saklamaya çalışıyor olabilir.

Hem EA hem de DICE, gelecek oyunlarındaki hikaye ve battle royale modları hakkında resmi bir açıklamada bulunmadı. Battlefield serisi piyasada bulunan en büyük oyun serilerinden birisi olduğu için oyunun resmi duyurusuna yaklaştıkça söylentilerin alevlenmesi elbette kaçınılmaz. Diğer bir yandan bütün bu söylentilerin ve geride bıraktığımız sıkıntılı bir oyun geliştirme döneminin ardından oyuncuların beklentilerini çok yüksek tutmamalarında fayda var. Sonuçta geliştiricileri oldukça zorlayan bir pandemi döneminde hazırlanan oyunda hikaye modunun bulunmaması çok muhtemel.

Hakkında Bekircan Kırçiçek

21 yaşında ve oyun yelpazesi geniş, tür ayırt etmeksizin oynayıp deneyimlemeye çalışan, keyfine oynayan bir yabancı dil öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir