Anasayfa > Oyun Haberleri > Black Ops Cold War Beta Tarihleri Belli Oldu

Black Ops Cold War Beta Tarihleri Belli Oldu

13 Kasım tarihinde oyuncuların karşısına çıkmaya hazırlanan Call of Duty: Black Ops Cold War beta tarihlerini nihayet açıkladı. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının eskitemediği serilerden olan Call of Duty Black Ops Cold War ile geri dönmeye hazırlanıyor. İsminden de anlaşılacağı üzere Soğuk Savaş dönemini konu alacak olan oyunun 13 Kasım tarihinde çıkışını gerçekleştirmesi beklenirken beta süreci için de tarihler nihayet belli oldu. Merakla beklenen oyun farklı platformlar için farklı tarihlerde beta sürecine başlayacak.

Black Ops Cold War beta

Oyunun betasına ilk olarak PlayStation 4 platformunda ön siparişte bulunan kullanıcılar erişebilecekler. PlayStation 4‘te ön sipariş veren oyuncular için beta süreci 8 Ekim tarihinde başlayacak. Bu tarihin ardından 10-12 Ekim tarihlerinde ise tüm PlayStation 4 oyuncuları oyunun betasına erişebilecekler. 15 Ekim tarihine gelindiğinde ise Black Ops Cold War beta süreci PC ve Xbox platformlarındaki ön siparişte bulunan oyuncular için başlayacak. Bu süreçte PlayStation 4 kullanıcılarının da beta süreçlerinin devam edeceğini hatırlatmakta fayda var, böylece oyunun çapraz platform desteği için de test süreci başlamış olacak. 17-19 Ekim tarihlerinde ise oyunun betası nihayet tüm kullanıcılar için tamamen açık hale gelecek.

Beklendiği üzere oyuna ön sipariş sistemi ile sahip olan oyuncuların beta sürecine erken kavuşmak konusunda daha avantajlı olduğu göze çarpıyor. Oyunu herkesten önce deneme fırsatına sahip olmak gibi bir isteğiniz varsa PlayStation 4 için Standart Sürüm fiyatının 499 TL olduğunu hatırlatmakta fayda var.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir