Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Oynanış Videosu Trabzon’dan Geldi!

Call of Duty: Black Ops Cold War Oynanış Videosu Trabzon’dan Geldi!

Call of Duty serisinin heyecanla beklenen yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War oynanış videosu Trabzon’dan geldi.

Call of Duty: Black Ops Cold War, geçtiğimiz haftalarda yayımladığı videoyla oyunda Trabzon’dan bir sahne olacağını oyunculara göstermişti. Ülkemiz oyuncuları arasında sevinçle karşılanan bu durum, PS5 etkinliğinde paylaşılan oynanış videosuyla daha da yoğunlaştı.

Trabzon Havalimanı’ndan paylaşılan Call of Duty: Black Ops Cold War oynanış videosu, dünya çapında oyuncuların ilgisini çekmiş durumda. Oyunun hikayesinden bir parçayı gösteren videoda grafiklerin kalitesi de dikkat çekmekte.

Call of Duty: Black Ops Cold War Tanıtım Fragmanı

Yerel fiyatlandırılması bulunmayan oyun için Battle.net üzerinden 60 Euro karşılığında ön sipariş verebilirsiniz. Call of Duty: Black Ops Cold War, 13 Kasım’da çıkışını gerçekleştirecek.

Call of Duty Black Ops Cold War Hakkında

Askeri FPS denince akla gelen ilk isimlerden birisi olan Call of Duty serisinin yeni oyunu Call of Duty: Black Ops Cold War, bizleri soğuk savaş dönemine götürüyor ve ilk Black Ops oyununun devamı niteliğinde karşımıza çıkıyor. Önceki oyunlardan popüler karakterleri de göreceğimiz oyunda ”Perseus” kod adlı bir Sovyet ajanı dikkatleri üzerine çekiyor. Oyunda ülkemizden Trabzon şehrine de yer veriliyor. Soğuk savaşı tarihi gerçekliklerle anlatacak olan oyun, 13 Kasım 2020 tarihinde PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X ve PC platformları için çıkışını yapacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir