Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Tanıtım Fragmanı Çıktı

Call of Duty: Black Ops Cold War Tanıtım Fragmanı Çıktı

Bu savaş bir yalandı.

Büyük heyecanla beklenen Call of Duty: Black Ops Cold War tanıtım fragmanı sonunda Call of Duty YouTube hesabından paylaşıldı. Bu aşamaya gelebilmek için başka oyunlardan ipuçları arayan, şifreler çözmek zorunda kalan kullanıcılar sonunda en büyük ödüle ulaştı. Fragmanın başında “Bu savaş bir yalandı.” sözlerini duyuyoruz.

Bugün yayınlanan fragmana ulaşmak için kullanıcılar Call of Duty Warzone’da Verdansk haritasında belirli görevleri tamamlamak zorunda kaldılar ve sonunda tam fragmana ulaştılar. Kullanıcıların önceden çözmek zorunda kaldığı bulmacaları öğrenmek için bu yazımızı okuyabilirsiniz.

Call of Duty: Black Ops Cold War tanıtım fragmanı :

Perseus’u Durdurmak

1968 yılıyla başlayan fragman hızlı bir şekilde 1981’e kadar ilerliyor. Oyunda 1955’ten 1975’e kadar süren Vietnam Savaşı’ndan kesitler görüyoruz. ABD başkanı Ronald Reagan’ı bir kaç sahnede gördüğümüz oyun büyük ihtimalle Reagan’ın başkanlık yaptığı 1981-1989 yılları arasında geçecek.

Fragmanda 80’lerin ünlü şarkısı New Order – Blue Monday kullanılmış. Oyunun tanıtım videosunda ve Warzone etkinliğinde görebildiğimiz karakterler Woods, Hudson ve Mason oldu. Black Ops I ve Black Ops II’de karşımıza çıkan bu karakterleri yepyeni bir Call of Duty oyununda görmek tüm oyuncuları duygulandırdı. Black Ops Cold War, oyun akışında Black Ops I’in direkt olarak devamı olacak.

Oyunda Woods, Mason, Hudson ve yeni ajanlarla birlikte dünyayı karanlığa sürüklemek isteyen ajan “Perseus”un peşinde olacağız.

Oyun 13 Kasım’da çıkacak.Çok oyunculu kısmının tanıtımı ise 9 Eylül’de.

Bir çok kullanıcının ve Call of Duty News twitter hesabının paylaşımına göre yeni oyunda çok oyunculu modunun yanı sıra Black Ops oyunlarından alıştığımız bir Zombies modu da bulunacak.

 

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir