Anasayfa > Blog > Sistem Gereksinimleri > Brawlhalla Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Brawlhalla Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Brawlhalla sistem gereksinimleri nelerdir? Oyuncuların platform temelli haritalarda kıyasıya dövüştüğü oyun kaç GB? Detaylar yazımızda.

Ücretsiz yapım Brawlhalla 30 Nisan 2014 tarihinde çıkış yaptı. Blue Mammoth Games tarafından geliştirilen oyun küçük boyutuna rağmen keyifli bir oynanış sunuyor. Ücretsiz olarak oynanabilen yapımda oyunculara birbirinden eğlenceli karakterler ve ilginç silahlarla birbirlerine karşı mücadele ediyor. İki kişilik takımlar ya da tekli olarak giriş yaptığınız çok oyunculu maçlarda hızlı olan oyuncular karşılaşmayı kazanıyor.

Steam’de Oynanması Gereken Bedava Oyunlar Nelerdir?

Oyuna belirli zaman aralıklarıyla birçok yeni karakter eklendiğini de belirtelim. Brawlhalla PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch, iOS, Android ve PC üzerinde deneyim edilebiliyor. Ücretsiz oyunu dilediğiniz her platformda oynamak mümkün.

Brawlhalla Sistem Gereksinimleri

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7
  • İşlemciler: Intel Core 2 Duo L7500 1.60 GHz ya da AMD Opteron 265
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 7600 GT ya da Radeon HD 7310G
  • RAM: 1 GB
  • Depolama: 350 MB

Brawlhalla Kaç GB?

Brawlhalla sistem hafızalarında yaklaşık 350 MB’lık bir alan kaplıyor.

Sistem gereksinimleri tablosunda da görüldüğü gibi oyunun birçok bilgisayarda oldukça stabil bir şekilde çalışacağını söyleyebiliriz. En az 1 GB RAM talebinde bulunan Brawlhalla, 2 boyutlu basit bir dövüş oyunu olduğu için bilgisayarınızı muhtemelen yormayacaktır. Oyunu Steam üzerinden ücretsiz bir şekilde indirebilir, arkadaşlarınızla veya farklı oyuncularla oynayabilirsiniz. Sürekli yenilenen karakter rotasyonu sayesinde Brawlhalla’nın savaş alanlarında tozu dumana katabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir