Anasayfa > Listeler > Steam’de Oynanması Gereken Bedava Oyunlar

Steam’de Oynanması Gereken Bedava Oyunlar

Steam üzerinde hiçbir ücret ödemeden saatler geçirebileceğiniz bedava oyunları bu blog içeriğimizde sizler için listeledik.

Paladins

Bedava steam oyunları

Çıkış yaptığı günden itibaren ücretsiz Overwatch klonu ismiyle anılan Paladins, karakter temelli bir takım oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Kendine ait özelliklere sahip olan karakterlerin iki takıma ayrılıp savaştığı Paladins’te keyifli saatlerin nasıl geçtiğini anlamayabilirsiniz.

Eğer Overwatch’a sahip değilseniz fakat Team Fortress 2 gibi karakter temelli takım savaşı oyunlarını seviyorsanız, Paladins’e bir şans vermenizi öneriyoruz.

Path of Exile

Bedava steam oyunları

Diablo serisinin ruhani devamı olarak karşımıza çıkan Path of Exile, kemik kitlesi ve yeni oyuncuları davet eden yapısıyla yıllardır oynanmaya devam ediyor. MMORPG unsurlarını kuşbakışı perspektif ve akıcı oynanış ile harmanlayan yapım bu ay içerisinde gelecek güncelemeler ile içeriklerini büyük oranda yenileyecek.

Conqueror’s Blade

Bedava steam oyunları

Mount & Blade‘i andıran oynanış sistemi ile oyuncu sayısını giderek arttıran Conqueror’s Blade, on kişilik iki takımın büyük haritalarda yaptığı devasa savaşlara sahne oluyor.

Askerlerinizi emirler yağdırırken aynı zamanda karakterinizi de kullanabildiğiniz yapım klan mücadeleleri ve farklı oyun modlarıyla oldukça keyifli saatler sunuyor. Oyunda Yeniçeri ve Sipahiler gibi birimler, kuşatma savaşları ve meydan muharebeleri gibi maç modları da bulunuyor. Birimlerinizi ve karakterinizi de geliştirebildiğiniz Conqueror’s Blade son zamanların en çok oynanan bedava Steam oyunları arasında yer alıyor.

Destiny 2

Bedava steam oyunları

Listemizdeki en köklü yapımlardan biri olan Destiny 2 ücretli ek paketlere sahip olsa da özünde bir bedava oyun olarak pek çok içerik sunuyor. Geçtiğimiz ay Beyond Light genişleme paketiyle Steam’in satış zirvesine oturan yapım, RPG unsurlarını da yer yer barındıran bir MMOFPS oyunu olarak öne çıkıyor. Guardian adındaki karaktere hayat verdiğimiz oyunda farklı karakter sınıfları arasında seçim yapabiliyor, gezegenler arası yaptığımız yolculuklarda çeşitli düşmanlara karşı savaşıyoruz.

Sadık bir oyuncu kitlesini oluşturmayı başaran Destiny 2, bedava Steam oyunları listemizde kesinlikle önerdiğimiz bir yapım oldu.

Brawlhalla

Özellikle Super Smash Bros. tarzındaki platform oyunlarını sevenler için biçilmiş kaftan olan Brawlhalla için minimal yapısına rağmen pek keyifli bir oynanış sistemine sahip diyebiliriz. Farklı karakter rotasyonları, silah temelli dövüşleri ve hoş görselliğiyle dikkat çeken oyun listemizdeki en mütevazı yapımlardan biri olarak öne çıkıyor.

Warframe

Ücretsiz Steam oyunları listemizin son sırasında ise yılların oyunu olan Warframe bulunuyor. Geliştiricisinin sadık kalarak çok köklü bir yapım haline getirdiği Warframe, yıllar içerisinde kendi içinde oldukça tutarlı bir bilim-kurgu aksiyon oyunu haline geldi. Warframe geçtiğimiz yıllarda eklenen Plains of Eidolon ek paketiyle kısmen açık bir dünya da sunuyor.

Farklı karakter türleri ile uzayda bir samuraya dönüştüğümüz oyun akıcı oynanışının yanı sıra görev çeşitliliğiyle de beğenimizi kazandı.

Steam’de oynayabileceğiniz ücretsiz oyunlar listemiz burada sona eriyor. Ücretsiz oyun tavsiyenizi ya da listedeki oyunlara dair fikirlerinizi yorumlar kısmında paylaşabilirsiniz.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir