Anasayfa > Oyun Haberleri > Bugsnax Çıkış Tarihi Belli Oldu: Kero Kero Bonito

Bugsnax Çıkış Tarihi Belli Oldu: Kero Kero Bonito

Bugsnax oyununun çıkış tarihi belli oldu. Octodad: Dadliest Catch yapımcılarının elinden çıkan oyundan mis gibi Viva Pinata kokuları geliyor.

Octodad: Dadliest Catch yapımcıları, absürd ve sevimli karışımı olarak tabir edebileceğimiz bir zevke sahip ve bu zevkle yaptıkları oyunlar oldukça eğlenceli ve keyifli oluyor. Bu nedenle, Octodad: Dadliest Catch yapımcıları Young Horses, yeni oyunları üzerinde çalıştıklarını söylediklerinde, herkes ortaya çıkacak şeyi merakla beklemeye başladı.

Ve bekleyiş sona erdi. Young Horses’ın yeni oyunu Bugsnax, 12 Kasım’da geliyor. Komedi ve macera türlerinde olacak oyun çıkışını Epic Games Store üzerinden yapıyor. Şu anda oyun 12.11.2020 saat 18:00’ya kadar geçerli olmak üzere, ön siparişle 33,15 TL’ye satın alınabiliyor. Oyunda maalesef Türkçe dil desteği bulunmuyor.

Rising Storm 2: Vietnam ve Abzû Epic’te Bedava

Bugsnax, çıkış tarihi olan 12 Kasım’da  Windows ve Mac işletim sistemlerinin yanında PlayStation 5 ve PlayStation 4 üzerinden de oynanabilir olacak. Oyun’da Snaktooth Adası’nda bir maceraya çıkacağız. Bu adada, değişim geçiren yiyecekler ve böcekler bir şekilde birleşmişler. Yendikleri zaman, oyuncuyu ilginç şekillere sokacaklar. Bunun yanı sıra, Snaktooth Ada’sındaki yaratıkların neden böyle olduklarını ve biz adaya gelmeden önceki tarihi de inceleme şansımız olacak.

Oyunun ilgi çeken diğer yanları ise müzikleri ve seslendirmeleri. Oyunun müzikleri ünlü İngiliz bağımsız müzik grubu Kero Kero Bonito tarafından yapılmış. Grup, oyun için oldukça akılda kalıcı (hatta bana sorarsanız akıldan çıkmayıcı) müzikler üretmiş.

Oyunun seslendirmeleri için de iyi bir çaba ve para harcanmış gibi görünüyor. Oyunu seslendirenler arasında, Jedi: Fallen Order‘da Cere Junda‘yı seslendiren Debra Wilson ve Critical Role‘da boy gösteren ünlü DnD oyuncusu Sam Riegel gibi isimler bulunuyor.

 

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir