Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Beta İçerikleri Belli Oldu

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta İçerikleri Belli Oldu

Başarıyla tamamlanan alfa sürecinin arından Activision, beta için kolları sıvadı. Yeni bir fragman ile Call of Duty: Black Ops Cold War Beta içerikleri belli oldu.

Merakla beklenen Call of Duty serisinin yeni oyunu, alfa günlerinin ardından sonunda beta ile kullanıcıların karşısına çıkacak. Activision heyecanlı oyuncuları daha fazla bekletmeden 30 saniyelik bir tanıtım videosu yayınladı ve bu videoyla oyunun Beta içerikleri belli olmuş oldu. Firmanın bize başka sürprizleri yoksa tabi.

https://www.youtube.com/watch?v=8o-kI11cAx4

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta İçerikleri

Oyunun bu sürümünde bizleri farklı oyun modları ve özellikler bekliyor. Beta sürümünde oynanabilecek modlar Team Deathmatch, VIP Escort, Domination, Kill Confirmed ve Combined Arms olacak. Bu süreçte karşımıza hangi haritaların çıkacağı henüz belli değil ancak söylentilere göre Beta sürümünde Black Sea, Miami, Satellite, Moscow, Tundra ve Cartel haritaları yer alabilir. Black Sea özellikle heyecan verici çünkü bir önceki fragmanda Trabzon Havalimanı’nın gösterilmesiyle oyunda ülkemizden görüntüler olacağı kesinleşmişti.

Call of Duty: Black Ops Cold War Oynanış Videosu Trabzon’dan Geldi!

Call of Duty: Black Ops Cold War Beta İçerikleri Belli Oldu
Call of Duty: Black Ops Cold War oyun içi görüntü.

 

60 Euro‘luk ön sipariş bedeliyle cepleri yakan Call of Duty serisinin yeni oyunu hikayesiyle oyun severleri heyecanlandırmıştı. Önceki Black Ops oyunlarından karakterleri görebileceğimiz yeni oyunda Soğuk Savaş döneminde “Perseus” kod adıyla tanınan bir ajanla mücadele edeceğiz. Erken erişim evresinde oyunu oynayan şanslı oyunculardan olmak için bu link üzerinden ön siparişe kayıt yaptırabilir ve beta sürecinde Call of Duty severlere katılabilirsinizç

13 Kasım’da bilgisayar, Playstation 4 ve 5, XBox One, XBox Series X ve S platformları üzerinden oyuncularla buluşacak oyun 8 Ekim’den sonra Beta sürümü ile bizlerle birlikte olacak.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir