Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Duyuruldu

Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies Duyuruldu

Call of Duty Black Ops serisinin en sevilen oyun modlarından biri Zombies modu idi. Serinin yeni üyesi Cold War için de oyunla birlikte gelecek Call of Duty: Black Ops Cold War Zombies duyurulacak.

Black Ops Cold War

Özellikle serinin ilk oyunu Black Ops ve Black Ops III‘de oyuncular tarafından çok beğenilen zombi oyun modu, yeni jenerasyon konsollara da çıkış yapacak Black Ops Cold War’da da bulunacak. Serinin önceki üyesi Black Ops IV’deki zombi modu ise oyuncular tarafından oldukça düşük not almıştı. Black Ops serisinin geliştirici stüdyosu Treyarch’ın dün Twitter üzerinden yaptığı açıklamayla, Zombies modunun 30 Eylül günü oyunculara gösterileceği duyuruldu.

Serinin yeni üyesi Call of Duty: Black Ops Cold War, yeni jenerasyon konsollarda 120 FPS’de çalışacak ve ray tracing teknolojisini destekleyecek.

Ayrıca Ağustos ayında Black Ops Cold War‘u duyurmak için kullandıkları arttırılmış gerçeklik oyununda da Zombies hakkında ipuçları bulunmuştu. Bunun yanı sıra PawnTakesPawn adlı websitesinde belli bulmacalar çözüldüğünde Cold War Zombies modunun 8 saniyelik bir görüntüsünü gösteren bir video bulunabiliyor. Aşağıdan bu videoyu izleyebilirsiniz.

Treyarch bu ay başlarında yaptığı etkinlikle Black Ops Cold War’un çoklu oyunculu modunu ve getirilen bir çok yeniliği göstermişti. Call of Duty: Black Ops Cold War 13 Kasım‘da PC, PS5, Xbox One ve Xbox Series X/S için çıkış yapacak.

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir