Anasayfa > Oyun Haberleri > Call of the Sea, 8 Aralık’ta Oyuncularla Buluşuyor!

Call of the Sea, 8 Aralık’ta Oyuncularla Buluşuyor!

1930’larda Güney Pasifik’te geçen, kaybettiğimiz eşimizi çeşitli bulmacalar çözerek bulmaya çalışacağımız oyun Call of the Sea için çıkış tarihi açıklandı.

Xbox’ın mayıs ayında yaptığı konferansta duyurulan oyunlardan biri olan Call of the Sea için çıkış tarihi açıklandı. 1934’te Güney Pasifik’te kadın bir ana karakteri yöneteceğimiz oyunda etrafımızı çevreleyen yeşilliklerin, güzelliklerin arasında bulmacalar çözerek kaybettiğimiz kocamızın izini süreceğiz. Norah adlı ana karakterimizin macerasında Firewatch’tan ve The Walking Dead’in 1. sezonundan aşina olduğumuz Cissy Jones’un sesi bizlere eşlik edecek.

Marvel’s Avengers Lobileri Önlenemez Bir Biçimde Boşalıyor

call-of-the-sea

8 Aralık’ta Xbox One, Xbox Series S/X ve bilgisayarlar için çıkışını yapacak oyunu şimdiden istek listenize ekleyebilirsiniz. Oyun çıkışını yapmasının hemen ardından Xbox Game Pass’in yolunu da tutacak. Microsoft Store’da 56 TL değerindeki oyun, kendi Steam sayfasında aşağıdaki şekilde nitelendiriliyor:

“Yıl 1934, Güney Pasifik’in ücra köşelerinde. Norah, kaybolan kocasının keşif gezisinin izini sürerek okyanusu aşar ve kendini yemyeşil bir ada cennetinde bulur; isimsiz, unutulmuş ve kayıp bir medeniyetin izlerini taşıyan bir yerde.

Bu yer ne tür garip sırlar saklıyor, Norah gerçeğin peşinde ilerlerken ne bulacak?”

Call of the Sea çıkış tarihi

Mayıs ayında ilk olarak gösterilen Call of the Sea’yle bu duyuru fragmanı aracılığıyla tanışmıştık. Çevre tasarımının estetikliğiyle dikkatleri üzerine toplayan bulmaca oyunu, 8 Aralık tarihinde oyuncularla buluşacak.

Nereden alıyoruz?

Oyunun Microsoft Store’daki fiyatı şu an %10’luk bir indirimle 50.62 TL. Çıktığında Xbox Game Pass’e de gelecek olan oyunu Steam’den de satın alabilirsiniz. Call of the Sea’nin Steam sayfasında henüz fiyat belli olmasa da Microsoft Store’daki 56.25 TL’lik fiyat etiketinin Valve’in platformunda da aynı olması bekleniyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam mağaza sayfasına ulaşabilir, Call of the Sea’yi istek listenize ekleyebilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir