Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers Lobileri Önlenemez Bir Biçimde Boşalıyor

Marvel’s Avengers Lobileri Önlenemez Bir Biçimde Boşalıyor

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen ve Square Enix’in yayıncılığını üstlenmiş olduğu Marvel’s Avengers lobileri daha şimdiden bomboş. Detaylar haberimizde.

14 Ağustos 2020 tarihinde çıkışını gerçekleştirmiş olan Marvel’s Avengers beklentilerin altında kalmış ve hem eleştirmenler hem de oyuncular tarafından kötü yorumlar ile karşılanmıştı. İlk çıkışı ile birlikte 2 milyondan fazla kopya satarak hiç de fena olmayan bir başarıya imza atan oyunun yarattığı heyecan çabuk söndü. Çıkışından bu yana henüz üç aylık bir süre geçmiş olmasına karşın oyun oyuncularının ezici bir çoğunluğunu kaybetti haliyle Marvel’s Avengers lobileri de bomboş kaldı.

Marvel's Avengers lobileri

Bu ay içerisinde oyuncu ortalaması yaklaşık 750 olan oyun 400 barajının da altına düşerek kötü gidişatı tümüyle gözler önüne serdi. Şirket tarafından daha önce oyuna ekleneceği duyurulan karakterler ve içeriklerin de Marvel’s Avengers lobilerini sessizlikten kurtarmaya yetmediği de açıkça görülüyor. Büyük beklentiler ile çıkışını gerçekleştirmiş olan oyunu kurtarmak için geliştiricilerin ne gibi planları var bilinmez ancak bu saatten sonra oyuncuların güvenini yeniden kazanmak da hiç de kolay olmayacak gibi görünüyor. Bakalım ilerleyen süreçte Marvel’s Avengers‘ın akıbeti ne olacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir