Anasayfa > Oyun Haberleri > Marvel’s Avengers’ın Yeni Nesil Versiyonu 2021’e Ertelendi!

Marvel’s Avengers’ın Yeni Nesil Versiyonu 2021’e Ertelendi!

Bu sene ağustos ayında çıkış yapıp beklenen etkiyi yaratamayan Marvel’s Avengers’ın yeni nesil versiyonu 2021’e ertelendi.

14 Ağustos’ta birçok platform için çıkışını yapmasının ardından yeni nesil versiyonu sabırsızlıkla beklenen oyun, konsolların çıkışında oyuncularla birlikte olamayacak. Oyunun geliştiricisi Crystal Dynamics, Marvel’s Avengers’ın yeni jenerasyonun teknolojisi sayesinde verebileceği her şeyi tam anlamıyla verebilmek için versiyonun çıkışını 2020’nin sonundan 2021 yılına erteledi.

Cyberpunk 2077, GOG’a Özel Hediyelerle Geliyor

Oyunun yeni nesil versiyonunu beklerken PS4 ve Xbox One için olan versiyonlar geriye dönük uyumluluk sayesinde oynanabilecek. Bu hamleyle birlikte oyuna eklenecek olan yeni oynanabilir karakter Kate Bishop’ın çıkışı da ertelenmiş oldu. PlayStation’a özel çıkacak olan karakter Spider-Man’den de bir haber bulunmamakta.

marvels-avengers

Marvel’s Avengers’ın yeni nesil versiyonu neden ertelendi?

Stüdyonun başındaki isim Scott Amos, konuyla ilgili aşağıdaki ifadeleri sarf etti:

“Ekibimize, oyunun yapabileceği her şeyi sunarak yeni nesil bir deneyim yaşatabilecek kadar yeterli zaman vermek için PlayStation 5 ve Xbox Series X|S çıkışı odağımızı bir sonraki yıla kaydırdık.”

Yeni içeriklerin ve güncellemelerin oyuncular tarafından beklendiğinin farkında olduklarını belirten ekip, buna rağmen önceliklerinin eğlenceli bir deneyim sunmak olduğunu söyledi.

Oyunun yeni jenerasyon için geliştirilen versiyonu çıkana kadar yeni konsollarda Marvel’s Avengers’ın şu anki nesildeki versiyonu oynanabilecek. Bu sayede oyuncular daha iyi bir oyun performansı almakla birlikte hem platformlar hem de nesiller arası çapraz platform özelliğinden yararlanıp gelişmelerini konsollar arasında aktarabilecekler.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir