Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 GOG İçin Özel Bonuslarla Geliyor

Cyberpunk 2077 GOG İçin Özel Bonuslarla Geliyor

Bu yılın hiç şüphesiz en çok beklenen oyunlarından olan Cyberpunk 2077 GOG üzerinden bazı ek bonuslar ile satışa sunulacak. Detaylar haberimizde.

CD Projekt Red tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077‘nin oyuncular ile buluşmasına artık sayılı günler kalmış durumda. Arka arkaya gelen erteleme haberlerinden sonra oyunun nihai çıkış tarihi 19 Kasım olarak açıklanmıştı. Merakla beklenen oyun Steam ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe açık vaziyette. Ancak GOG cephesinden gelen bazı paylaşımlar oyunu diğer iki platform üzerinden satın alan oyuncuları bir miktar üzebilir. Zira Cyberpunk 2077 GOG için özel ek içerikler ile geliyor.


Bu içeriklerden ilki ve en dikkat çekeni dijital bir çizgi roman olan Cyberpunk 2077: Big Dreams. 50 sayfalık bu çizgi roman CD Projekt Red ekibinin Hikaye Yöneticisi Bartosz Sztybor ve Old Man Logan, Captain Marvel gibi çizgi romanlarda da imzası bulunan Filipe Andrade ortaklığı ile ortaya çıkmış bir eser. Verilen bilgilere göre çizgi romanda Night City‘de çöpçülük yapan Tasha ve Mirek‘in başlarından geçenlere tanıklık edeceğiz. Cyberpunk 2077 ve GOG işbirliği ile sunulacak olan diğer bonuslar bir dizi duvar kağıdı ve özel oyuncu avatarları olacak.

Cyberpunk 2077’nin Araçları Hakkında Yeni Detaylar Paylaşıldı

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir