Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Araçları Hakkında Bilgiler Yayınlandı

Cyberpunk 2077 Araçları Hakkında Bilgiler Yayınlandı

Cyberpunk 2077 hakkında yeni açıklamalar geldikçe oyuncuların heyecanı da artıyor. İşte karşınızda Cyberpunk 2077 araçları hakkında her şey.

Özellikle RPG severler tarafından çok uzun yıllardır beklenen Cyberpunk 2077, yaklaşık 1 ay sonra çıkışını gerçekleştirecek. Çıkış yaklaştıkça oyuncuların heyecanı da artmaya devam ediyor. Bu heyecanı tetikleyen bir diğer etkinlik ise Night City Wire etkinlikleri. Dün 4. bölümü yayınlanan Night City Wire’da bu bölümün odaklarından bir yenisi ise oyundaki arabalar ve araçlar oldu.

Cyberpunk 2077 dünyasında birbirinden farklı pek çok araç yer alacak. Bu araçlar hem farklı sınıflarda, hem de aynı sınıfta olsalar bile farklı görünüşlerde karşımıza çıkabilecek. Örneğin çöl bölgesinden alınan aynı model araç ile plaza bölgesinden alınan aracın gösterge panelleri, kaplamaları birbirinden farklı olabilecek.

Oyunda karşımıza çıkabilecek araçların kategorileri ise şu şekilde belirtilmiş durumda:

  • Economy: Her bütçe için uygun olan ucuz ve erişilebilir araçlar
  • Executive: Lüks görünüşleri, iç ve dış tasarımları ile çevrenizdekileri etkileyecek araçlar
  • Heavy Duty: Kamyonlar, tanklar gibi çok yüksek güçlü ve zırhlı/dayanıklı araçlar
  • Sport: Sokaklarda gücünü göstermeyi sevenlerin tercihi olan, değiştirilebilir parçaları ve güçlü motorları ile dikkat çeken araçlar
  • Hypercar: Son teknoloji ile donatılmış, sadece sayılı kişilerin sahip olabileceği araçlar

Yapılan açıklamalara göre araçlar sadece sınıfsal olarak farkılık göstermenin yanında gerçek anlamda birbirinden farklı hissettirecek. Yani aynı sınıfta bulunan 2 aracın bile sadece görünüşleri değil, aynı zamanda kullanırken oluşan hissiyatı da farklı olacak.

Araçlar için gerçek arabalarla ses kayıtları yapmaları -cam açılış kapanış seslerine varana kadar- bu olayı etkileyen önemli etkenlerden biri olacak gibi görünüyor.

Keanu Reeves ve 1977 Porsche 911 Turbo

Cyberpunk 2077’nin Keanu Reeves’i Johnny Silverhand ile özdeşleşecek araba da bu etkinlik ile ortaya çıkmış oldu. Oyunun geçtiği 2077 yılında neredeyse 100 yıllık olacak Porsche 911 Turbo ile gazlama imkanımız da olacak. Johnny Silverhand’in kim olduğu konusunda bir fikriniz yok ise konu hakkındaki yazımıza aşağıdan ulaşabilirsiniz. Unutmadan söyleyelim. Cyberpunk 2077 19 Kasım’da PC, Playstation, Xbox ve Stadia için çıkış yapacak.

Johnny Silverhand Kimdir? – Cyberpunk 2077 Öncesinde Tanıyalım

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

Bir Yorum

  1. NigarBatununSokakArkadaşı

    arabaların vijuv vijuv diye ses çıkarmadığı iyi olmuş.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir