Anasayfa > Blog > CS:GO Level Kasma – CS:GO Hızlı Level Atlama Yöntemleri

CS:GO Level Kasma – CS:GO Hızlı Level Atlama Yöntemleri

Bu yazımızda en hızlı CS:GO level kasma yöntemlerini, oyun modlarının ortalama süresine göre verdiği XP değerine göre değerlendirdik.

CS:GO’da silah düşürmek, rekabetçi oynayabilmek, hizmet madalyası kazanabilmek için oyundaki seviyemizi arttırmak gerekiyor. Seviyeyi arttırmak için de oyun oynayarak XP kazanmamız gerekiyor. Oyundaki farklı oyun modlarının ortalama süresini ve bu sürede verdiği XP değerlerini hesaba katarak en hızlı şekilde XP kazanabileceğiniz modları sizin için sıraladık. Verilerin kesin bir yargı belirtmediğini, yaklaşık değerlerle hesap yaptığımızı da yazıya başlamadan önce belirtelim.

Ortalama değerleri hesaplarken veri grubu yeteri kadar büyük olmadığı için hatalar olmuş olabilir fakat ihtiyacınız olan bilgi için aşağı yukarı gerekli değerleri aşağıda verdik. Umarız sizlere yazımızla yardımcı olabiliriz.

CS:GO Rankları

CS:GO Level Kasma

Aşağıda en hızlı level kasma yöntemlerini sırasıyla belirttik. En çok XP’yi hızlıca rekabetçi oynayarak kazanabilirken risk almak istemiyorsanız yıkım veya silah yarışı modlarına göz atabilirsiniz.

1- Rekabetçi
2- Yıkım
3- Silah yarışı
4- Ölüm maçı
5- Basit eğlence

CS:GO Hızlı XP Kasma

CS:GO XP kasma için en kısa sürede en etkili oyun modlarını sizin için sırasıyla listeledik. Rekabetçi modda haftada bir alınan bonusu hesaba katmadığımızı belirtelim, bunun için seri XP kasıyorsanız her hafta en az bir rekabetçi el oynamanızı öneririz. Oyunda her daim olmayan operasyonlar da XP kasmak için büyük şans, birçok moddan daha etkili olan operasyonların biletini alıp oynayarak seri bir şekilde level kasabilirsiniz.

1: Rekabetçi – Dakika başı 8.6 XP

XP Hesabı: Kazanılan Raunt x 30
Ortalama XP: 390
Ortalama Süre: 45 dk

Rekabetçi moddaki oyunlar yaklaşık 45 dakika sürüyor. Bu modda alacağımız XP, takımımızın kazandığı raunt sayısına bağlı olarak hesaplanıyor. Bunun için bireysel performansınız kötüyse ve iyi bir takımla oynuyorsanız rekabetçi modda tecrübelenmek sizin için avantajlı olabilir. Bu moddaki haftalık bonusu da unutmamak lazım.

2: Yıkım – Dakika başı 8 XP

XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 120
Ortalama Süre: 15 dk

Yıkım modu fazla oynanmasa da en çok XP veren modlardan bir tanesi. Bireysel performansınıza güveniyorsanız bu modda seri seri maç atmanız CS:GO level kasma için yararınıza olacaktır.

3: Silah yarışı – Dakika başı 7.5 XP

XP Hesabı: Skorunuz x 1.5
Ortalama XP: 45
Ortalama Süre: 6 dk

Silah yarışı modunda rekabetçi modunun aksine aldığınız skor tamamen kişisel performansınız üzerine kurulu. Ortalama altı dakika içinde biten bu oyun modunda dakika başı aşağı yukarı 7.5 XP kazanabiliyorsunuz. Kişisel performansınızla bu değeri aşağı veya yukarı çekmeniz mümkün.

4: Ölüm maçı – Dakika başı 6 XP

XP Hesabı: Skorunuz x 0.2
Ortalama XP: 60
Oyun Süresi: 10 dk

Ölüm maçı modunda kazandığınız XP kişisel performansınıza göre değişmekte. Bunun için kendinize güveniyorsanız, ortalamadan daha yüksek bir skor yapacağınıza inanıyorsanız ölüm maçı oynamanız da sizin için faydalı olabilir.

5: Basit eğlence – Dakika başı 4 XP

XP Hesabı: Skorunuz x 4.0
Ortalama XP: 80
Ortalama Süre: 20 dk

En çok XP değerini veriyor gibi gözükse de puan kazanması zor olduğu ve oyunların uzun sürdüğü için basit eğlencenin XP kasmak için pek iyi bir yöntem olduğunu söyleyemeyiz. Bu modda kazandığınız XP de skorunuza bağlı olarak değişiyor tabii, oyundakileri ezeceğinize eminseniz, en iyi skorlara oynarım diyorsanız diğer modlardan daha iyi oranda XP kazanabilirsiniz.

Hesaplanan değerler kesin değildir, büyük bir çalışmanın ardından elde edilmemiştir. Ortalama veriler hesaplanılarak oyun modlarının verdiği dakika başı XP değeri sizlere sunulmuştur. İhtiyacınız olan bilgiler aşağı yukarı burada olsa da yazıdaki bilgiler bir kesinlik belirtmez. Bulduğunuz herhangi bir büyük hata, sizin farklı hesaplamalarınız veya yazıyla ilgili görüşleriniz varsa yorumlardan bizlerle belirterek yazıya katkıda bulunabilirsiniz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir