Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Tekrar Ertelendi!

Cyberpunk 2077 Çıkış Tarihi Tekrar Ertelendi!

CD Projekt’in uzun zamandır beklenen yeni oyunu Cyberpunk 2077 için açıklanan çıkış tarihi, verilen sözlere rağmen yeniden ertelendi.

Cyberpunk 2077, gelecekte geçen, transhümanistik özellikler barındıran bir bilim kurgu RPG oyunu. The Witcher 3’ün yapımcısı tarafından yapılacak olması ve güzel oynanış videosuyla bu oyun uzun zamandır kendini bekletiyor. Geçtiğimiz aylarda ilk çıkış tarihi olan 16 Nisan 2020’den 17 Eylül 2020’ye ertelenen oyun, bu sefer de 19 Kasım’a ertelenmiş durumda.

İlginizi Çekebilir: Cyberpunk 2077 Etkinliği Night City Wire 25 Haziran’a Ertelendi!

Konuyla ilgili yapımcı firmanın açıklaması aşağıdaki şekilde.

CD Projekt’in açıklaması

“Cyberpunk 2077’nin çıkış tarihini 17 Eylül’den 19 Kasım’a erteledik.

Oyunları nasıl yaptığımızı bilenleriniz hazır olmayan bir şeyi piyasaya sürmeyeceğimizi bilir. “Bittiğinde hazır olur” cümlesi sadece doğru durduğu için değil, durumun problemini kabullendiğimizde de örnek aldığımız bir cümle. Bununla birlikte böyle bir karar almanın sizdeki güvenimizi kırdığının tamamen farkındayız ve ek zamanla güveni takas etmek bir oyun geliştiricisinin verilebileceği en zor kararlardan biri. Oyun için iyi olan kararın bu olduğunu düşünsek de sizi daha çok beklettiğimiz için özür dileriz. Niyetimiz Cyberpunk 2077’yi sizinle yıllar boyunca kalacak bir oyun olarak geliştirmek. İşin sonunda umarız neden böyle yaptığımızı anlarsınız.

Biz bu cümleleri sarf ederken Cyberpunk 2077 hem içerik hem de oynanış bakımından tamamlanmış durumda. Görevler, ara sahneler, yetenekler , eşyalar, Night City’nin sunacağı bütün maceralar, hepsi tamam. Fakat bu kadar çok içerik ve birbirine karışmış bu kadar fazla sistem varken her şeyi en ince detayına kadar incelemeli, oyun mekaniklerini dengelemeli ve birçok hatayı düzeltmeliyiz. Devasa bir dünya, düzeltecek devasa sayıda hatayı beraberinde getiriyor ve ek zamanı tamamen bunun için kullanacağız.

Bu hafta dünyanın dört bir yanından gazeteciler bağımsız olarak oyunu oynamaya başladı. Kendilerinin fikirlerini almak için hevesli (ve de biraz stresli) hissediyoruz. Aynı zamanda 25 Haziran’daki Night City Wire yayınının ardından kendilerinin oyunu sizlerle paylaşmasından sonra sizin görüşlerinizi de bekliyoruz. Umarız bu etkinlik biz kasım ayına oyunu yetiştirmeye çalışırken açlığınızı giderebilir.”

Cyberpunk 2077 için yeni çıkış tarihi 19 Kasım oldu. CD Projekt Red, ertelenmenin ardından yaptığı birçok röportajda oyunu yetiştireceğini söylese de bu sözler maalesef tutulamadı. Geç çıkan oyun eksik çıkan oyundan daha iyidir sözünü benimseyerek Cyberpunk 2077’nin çıkışını sabırsızlıkla beklemeye devam ediyoruz, iyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

10 Yorumlar

  1. sıktı he. neyse oyunu eksik çıkarmalarından iyidir cidden, umarım bannerlord gibi olmaz ama

  2. Umarım bu kadar ertelemenin hakkını verebilirler…

  3. Yav amma uzattılar be, çıkartacaksanız çıkartın artık

  4. Umarım cyberpunk 2077’de trabzonspor forması olur. Amin..

  5. Cd projekt red üzdün 🙁 Daha ne kadar erteleyecekler acaba

  6. Burada CD Project Red’den bahsediyoruz isterseler 2 yıl ertelesinler sonuçta çıkartacakları oyun sadece offline ile +10 yıl garanti konuşulacakken online gelirse ki evrenine bakınca hayallerimi dağlara taşlara çıkaran bir kapasite var GTA diye bir ismi nadiren konşuruz o yüzden bence yaptıkları işlere 1 kez daha bakın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir