Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077: Night City’nin Çeteleri

Cyberpunk 2077: Night City’nin Çeteleri

Bugün gerçekleştirilen Night City Wire ile Cyberpunk 2077 ile ilgili çok önemli haberlere ulaştık. Sistem gereksinimleri gibi teknik bilgilerin yanı sıra, birçok oyuncunun merak ettiği çeteler de bu sunumda duyuruldu. Peki bu çeteler kimin nesi, gelin hızlıca göz atalım.

cyberpunk 2077

Tanıtımları yaklaşık 5 dakika süren çeteler, Night City’de işleri çok daha karmaşık ve çok daha eğlenceli hale getireceğe benziyor. Sunumda bize gösterilenlere göre her çetenin kendine özgü kuralları ve amaçları olacak. Ayrıca her çete şehrin belli bir bölgesini sahiplenmiş ve o bölgede hüküm sürmekte. Eğer detayları kendiniz izlemek istiyorsanız aşağıdaki bağlantıya göz atabilirsiniz.

Malestorm, Voodoo Boys, Valentines ve Animals, çetelerden sadece birkaçı. Yukarıda da belirttiğimiz gibi her çetenin kendince bir yaşayış tarzı var. Videonun başındaki konuşmadan da anladığımıza göre, Night City’de tek başımıza hayatta kalmak bir hayli zor. Şehirde rahat bir yaşam sürmek için arkamızı kollayan kankalarımıza ihtiyacımız var. Bu kankalarımız da tabii ki çete üyeleri olacak.

Yayımlanan videoda da gösterildiği gibi, oyundaki çete olaylarının bir hayli renkli ve aksiyonunun bol geçeceği anlaşılıyor. Oyunda birbirinden farklı bu çeteler arasındaki savaşta hayatta kalmaya çalışacak ve kendimize yakın gördüğümüz çetelerle işleri ilerletmeye çalışacağız. Tabi bu sırada dönecek entrikalar, bol patlamalı aksiyonlar ve hatta belki çete üyeleriyle kuracağımız sıcak dostluk ortamı da bunun cabası olacak. Sadece çetelerin sayısına bakınca bile olabilecek şeylerin çeşitliliği insanın ağzını sulandırıyor adeta.

Cyberpunk 2077’nin Şehri Night City, Tüm İhtişamıyla Bizleri Bekliyor!

cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 8 Farklı Çete İçerecek

Evet yanlış duymadınız. Oyunda toplamda 8 çete bulunacak. Her ne kadar çetelere katılıp onların birer üyesi haline gelemesek de, istediğimiz çeteyle görev yapmak mümkün olacak. Bu noktada ister her biri dağ gibi olan kaslı Animals üyeleriyle zenginlere korumalık yapacağız, ister Valentin’lerle kutsal inancımızı şehrin geri kalanına yayacağız, ister de Malestorm ile ortalığı kan banyosuna çevireceğiz. Seçim seize kalmış.

Cyberpunk 2077 Sistem Gereksinimleri Oyuncuların Yüzünü Güldürdü!

Bugünkü Cyberpunk 2077 haberimiz böyleydi. Dilerseniz sayfamızda gezinerek duyurulan yeni Cyberpunk 2077 habelerine göz atabilirisiniz. Bu bağlantıya tıklayarak da Cyberpunk 2077’nin Steam sayfsına gidebilirsiniz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir