Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 ’nin Ertelenme Nedeniyle İlgili Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı

Cyberpunk 2077 ’nin Ertelenme Nedeniyle İlgili Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı

CD PROJEKT RED, merakla beklenen oyunu Cyberpunk 2077 ’nin bir kez daha ertelendiğini geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. İddialara göre Cyberpunk 2077 ‘nin ertelenme nedeni sanal gerçeklik desteğinin de olacak olması.

Şimdiye kadar yayımladığı oyunlarla oyuncuların sevgisini kazanan CD PROJEKT RED, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklama ile Cyberpunk 2077 çıkış tarihinin tekrar ertelendiğini duyurmuştu. 25 Haziran’da yapılacak olan Night City Wire adlı yayın öncesinde oyunun neden ertelenmiş olabileceğine dair pek çok söylem olsa da bu söylemler iddianın ötesine geçemiyor. Bu iddialara göre Cyberpunk 2077 ‘nin ertelenme sebebi de sanal gerçeklik desteği de sunacak olması.

Cyberpunk 2077 ile ilgili Çin’den gelen bu fotoğraf fazlaca dikkat çekti. Oyunun tanıtımı için hazırlanan bu görselde oyuna ait pek çok ürün yer alıyor. Bunlar arasında yer alan birtakım ekipmanlar söylentilerin kaynağı niteliğinde. Standın arka  tarafında gördüğümüz ekipmanlardan birisi KAT Walk Mini isimli  3.000 dolarlık bir sistem. Tamamen hareketli bu ekipmanı kullanarak rahatlıkla sanal gerçekliğe geçebiliyor, özgürce hareket edebiliyoruz.Cyberpunk 2077 ertelenme

 

Reddit’te Server16Ark adlı kullanıcı tarafından paylaşılan bu görsel, yakın zamanda Çin’de yapılan Cyberpunk 2077 basın tanıtım etkinliğine ait. Bu etkinlikte basın mensupları, oyunun karakter yaratma ve eğitim kısmını geçtikten sonra oyunu yaklaşık 4 saat deneme fırsatı buldu. Basın mensupları tarafından henüz oyun ile ilgili bir bilgi paylaşılmasa da etkinlikten gelen bu fotoğraf dikkatleri üstüne çekmeyi başardı.

Hakkında Yiğit Aydoğan

3 yaşında babası ile oyun oynamaya başlayan Yiğit SaveButonu'nda sosyal medya editörlüğü ve yazarlık yapıyor.

Bir Yorum

  1. VR olayına pek inanasım gelmiyor. Daha asıl oyun çıkmamışken VR denemeleri bana biraz risk almak gibi geliyor. Ki zaten Skyrim VR Fallout VR ve Alyx gibi rakipleri de var. TLoU 2 nin hype ının geçmesini beklemek için ertelemiş olabilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir