Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X, Gizli Bir UV Mesaj İçeriyor

Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X, Gizli Bir UV Mesaj İçeriyor

Yeni nesil Xbox One X konsolunun Cyberpunk 2077 versiyonunda sadece ultraviyole ışınla görünen gizli bir mesaj keşfedildi.

Cyberpunk 2077, oyunun temasını Xbox One X temasında da oyunculara sunuyor. Dikkati yüksek oyuncular, ön sipariş ettikleri Cyberpunk 2077 Temalı Xbox One X’te sadece ultraviyole ışınla görünen bir mesaj keşfetti.

Mesajın keşfedilmesinden önce konsolun arkasında bulunan Uniform, Victor, Mike, Echo isimleri dikkat çekti. NATO alfabesinde baş harflerini belirten bu isimlerin baş harflere konsolun arkasında da dikkat çekiliyor. Birleştirince “UVME” (Beni UV’le) kodunu ortaya çıkaran bu isimler, kullanıcıya ultraviyole ışın kullanma sinyalini veriyor.

UVME

Konsola ultraviyole ışık yönlendirilince de gizli mesaj ortaya çıkıyor: “Many languages, one message.” (Birçok dil, tek bir mesaj.). Bu yazının devamında da birçok farklı dilde “Teşekkür ederim” ibareleri konsolun arkasında gözüküyor. UVME sinyalini öncelikle alternatif gerçeklik oyunu sanan oyuncular böylece hayal kırıklığına uğruyor.

Mesajı bulan Reddit kullanıcısının yazdıklarına göre arkada on beş adet farklı dil kullanılmış. Bu diller ise Lehçe, İngilizce, Almanca, Arapça, Fransızca, İtalyanca, Çince, İspanyolca, Portekizce, Japonca, Rusça, Bulgarca, Çekçe, Korece ve bir farklı Asya dili daha. Bu dillerin oyunun destekleyeceği diller olması bekleniyor. Ardından ise CD Projekt Red Xbox ibaresi bulunuyor.

Cyberpunk 2077 Etkinliği Night City Wire 25 Haziran’a Ertelendi!

Mesajı keşfeden kullanıcının açtığı Reddit konusuna buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir