Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077’nin Yeni Etkinliği Night City Wire 11 Haziran’da Geliyor!

Cyberpunk 2077’nin Yeni Etkinliği Night City Wire 11 Haziran’da Geliyor!

Cyberpunk 2077 Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre 11 Haziran’da oyunla ilgili bilgilerle veya videoyla karşılaşabileceğimiz Night City Wire geliyor.

CD Projekt’in merakla izlenen dev projesi Cyberpunk 2077, RPG oyunlara getirdiği fütüristik havadan dolayı uzun zamandır sabırsızlıkla bekleniyor. Oyuncuların beklentisini yüksek tuttuğu Cyberpunk 2077’nin ilk açıklanan çıkış tarihi 16 Nisan olmasına rağmen oyun 17 Eylül’e ertelenmişti.

Oyunla ilgili yeni bilgiler özellikle insanların eve tıkıldığı şu dönemde beklenirken müjde verildi. Henüz içeriği hakkında kesin bir bilgiye sahip olmadığımız Night City Wire, Cyberpunk 2077’nin resmi Twitter hesabı tarafından duyuruldu. Kullanılan televizyon emojisi, oyuncuların kafasında “Acaba yeni oynanış videosu mu geliyor” tarzında sorular oluştursa da bu içeriğin ne olduğuna dair kesin bir bilgimiz yok.

“HAZIR OLUN!?”

Oyuncular 11 Haziran’da gelecek içeriğin yeni bir oynanış videosu olmasını umuyor. Yapım aşaması tamamlanan oyundan böyle bir hamle görmek bizleri şaşırtmayacak olsa da yeni bir açıklama gelmeden umutlanmamak gerekiyor.

GÜNCELLEME: Etkinlik Minneapolis gösterilerinin gündemde kalması için 25 Haziran’a ertelendi.

İçinizdeki Cyberpunk 2077 isteğini durduramıyorsanız geçenlerde yapay zeka yardımıyla 8K kalitesine çıkarılmış bu oynanış videosunu uygun ekranınız varsa izleyebilirsiniz.

48 Dakikalık Cyberpunk 2077 Oynanış Demosunu 8K İzleyin!

Oyundan yeni gelişmeler geldikçe sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir