Anasayfa > Oyun Haberleri > Days Gone PC Platformuna Bu Yıl İçinde Geliyor

Days Gone PC Platformuna Bu Yıl İçinde Geliyor

PlayStation özel oyunlarından olan Days Gone PC platformundaki oyuncuların da karşısına çıkmak için gün sayıyor. Detaylar haberimizde.

2019 yılında PlayStation 4 platformu için çıkışını gerçekleştirmiş olan Days Gone eleştirmenler ve oyuncular tarafından ortalama üzeri yorumlar ile karşılanmıştı. Bend Studios tarafından geliştirilen aksiyon-macera ve hayatta kalma türündeki oyunda küresel bir salgın sonrasında zombiler ile dolu bir dünyada yaşamını devam ettirmeye çalışan Deacon Lee St. John‘un maceralarına ortaklık ediyorduk. Bu zamana kadar yalnızca PlayStation sahipleri tarafından deneyimlenebilen oyun Sony Interactive Entertainment‘ın CEO‘su Jim Ryan tarafından yapılan açıklamaya göre PC platformunda da oyuncularla buluşacak.

PC oyuncularını oldukça sevindirmiş olan bu haber Days Gone sonrasında daha fazla PlayStation özel oyununun PC platformu için çıkışını gerçekleştireceği iddialarını da beraberinde getirdi. Daha önce Horizon: Zero Dawn gibi bir PlayStation özel oyununun daha PC platformuna çıkış yapması ile kuvvetlenmiş olan ihtimalin ardından Days Gone için de aynı haberlerin gelmesi beraberinde daha büyük şeyleri de getirecek gibi görünüyor. Sony ile çalışan oyun stüdyolarının harika işler çıkarttığından ve bu işleri daha fazla oyuncu ile paylaşmak istediklerini belirtmişi olan Ryan PC oyuncuları tarafından merakla beklenen Days Gone‘un bu yılın bahar aylarında çıkışını gerçekleştireceğini de sözlerine eklemiş durumda. Bakalım Horizon: Zero Dawn‘ın sorunlu PC çıkışı sonrasında bu oyun oyunculara bekleneni verebilecek mi?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir