Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon Zero Dawn PC İçin Resmen Geliyor!

Horizon Zero Dawn PC İçin Resmen Geliyor!

Horizon Zero Dawn PC oyuncuları için nihayet resmi olarak da duyuruldu! Uzun süredir konuşulan iddialar doğru çıktı. Detaylar haberimizde.

Guerilla Games tarafından 2017 yılında PlayStation markasının özel oyunlarından olması için yapılan Horizon Zero Dawn hem oyuncular hem de otoriteler tarafından oldukça iyi yorumlar ve puanlar ile karşılanmıştı. PlayStation 4‘ün özel oyunlarından olan Horizon Zero Dawn‘ın bir süredir de PC platformu için de çıkış yapabileceği haberleri ile gündemdeydi. Özellikle PC oyuncuları tarafından merakla ve heyecanla takip edilen süreç bugün nihayete kavuştu ve Horizon Zero Dawn PC için çıkışını resmileştirdi.

Oyunun Steam sayfası da daha şimdiden erişime açılmış durumda. Fiyat, sistem gereksinimleri ve kesin çıkış tarihi gibi detaylar henüz belli olmasa da oyun sayfasında belirtildiği üzere Horizon Zero Dawn bu yılın yaz aylarında PC oyuncuları ile buluşacak.

Horizon Zero Dawn PC

Oyunun PC platformuna çıkmasının ne gibi bir anlam taşıdığı sorulan PlayStation yetkililerinden Hermen Hulst ise konu hakkında ”daha çok insana PlayStation‘ı tanıtmak ve onlara neler kaçırdıklarını göstermek istiyoruz. Bu her PlayStation özel oyununun PC platformu için de çıkacağı anlamına gelmiyor. Bu konuda PlayStation oyuncularının içleri rahat olmalı. Ancak Horizon Zero Dawn oyunculara kaçırdıklarını göstermek açısından iyi bir tercihti. Henüz elimizde resmi bir çıkış tarihi yok ancak PlayStation’a tamamen sadık kalacağız” dedi.

Bakalım üzerinde bol bol konuşulan yapım çıkışını gerçekleştirmesi ile birlikte PC oyuncuları tarafından ne gibi tepkiler ile karşılanacak?

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir