Anasayfa > Oyun Haberleri > Horizon: Zero Dawn PC İçin Geliyor Olabilir!

Horizon: Zero Dawn PC İçin Geliyor Olabilir!

PlayStation 4 platformunun en popüler özel oyunlarından olan Horizon: Zero Dawn PC için geliyor olabilir! Detaylar haberimizde.

Kotaku‘nun haberine göre sevilen PlayStation oyunu Horizon: Zero Dawn PC yolcusu! Guerilla Games tarafından geliştirilen ve 2017 yılında piyasaya sürülen oyun eleştirmenlerden ve oyunculardan oldukça iyi tepkiler almıştı. PlayStation Exclusive oyunu olarak piyasaya sürülen oyun güçlü iddialara göre 2020 yılı içerisinde PC oyuncularının da yüzünü güldürecek. Üstelik iddialara sevilen oyunun hem Steam, hem de Epic Games Store üzerinden satışa sunulacağı yönünde.

Henüz iddialar ile ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil. İddiaların doğru olup olmadığını ilerleyen günlerde hep birlikte göreceğiz. Fakat PlayStation platformunda böylesine bir popülarite kazanmış bir oyunun PC platformu için de gelmesi pek de sürpriz olacak cinsten bir gelişme değil. Umarız oyun yakın bir zamanda resmi bir açıklama ile birlikte PC oyuncularının da satın alımlarına açılır. İlerleyen günlerde konu ile ilgili gelecek olan bilgileri sitemizden takip edebilirsiniz. Sizler konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarda bizlerle paylaşın.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir