Anasayfa > Oyun Haberleri > Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain Steam’de Listelendi!

Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain Steam’de Listelendi!

Quantic Dream’in hikâyeleriyle öne çıkan oyunları Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls ve Heavy Rain Steam’de bedava demolarıyla birlikte listelendi.

Quantic Dream tarafından geliştirilen, Epic Games ile olan anlaşması biten oyunlar artık Steam’de de listeleniyor. Üç oyun da kullanıcının seçimleri doğrultusunda ilerleyen güzel hikâyeleriyle dikkat çekmekte. Şu ana kadar sadece Epic’te satılan oyunlar, 18 Haziran’dan itibaren Steam’de de oynanabilecek. Bedavaya oynanabilecek demo versiyonları ise Steam’de oyunculara sunuluyor.

Oyunların fiyatları hakkında resmî bir açıklama yok fakat Epic’teki fiyatlardan fazla sapmaları beklenmiyor. Heavy Rain ve Beyond: Two Souls 70 TL iken Detroit: Become Human 142 TL karşılığında satılıyor. Oyunları alıp almamak konusunda kararsızsanız demo versiyonlarını oynayıp karar verebilirsiniz. Demoların Epic Games’te de bulunduğunu belirtmeden geçmeyelim.

Beyond: Two Souls’un Steam’e geleceği daha önceden bulunan bir veriyle açığa çıkarılmıştı. Detayları aşağıdaki haberimizden okuyabilirsiniz.

Beyond: Two Souls Steam’e Yakın Zamanda Gelebilir

Detroit: Become Human

Makinelerin insanlardan daha zeki olduğu bir yakın gelecekte geçen Detroit: Become Human, insanlığın ve androidlerin kaderini sizin seçimlerinize bırakıyor. Yaptığınız her seçim, şu ana kadar hikayesi en karmaşık şekilde dallanıp budaklanan bu oyunun sonucunu etkiliyor.

Beyond: Two Souls

Ellen Page ve Willem Dafoe’nun da rol aldığı bu eşsiz psikolojik gerilim oyunu Beyond: Two Souls, sizi Jodie Holmes’ün inanılmaz hayatını oynarken gerim gerim geren dünya çapında bir yolculuğa sürüklüyor.

Heavy Rain

Hikâyesinde sayısız ters köşe içeren oyunda sizi içine çeken psikolojik gerilimi hissedin. Origami Killer olarak bilinen bir katil için av başlamış durumda. Her biri kendi ipuçlarını takip eden dört karakter, katile bir kişinin daha kurban gitmemesi için bu umutsuz yolda ellerinden geleni yapmalı.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir