Anasayfa > Oyun Haberleri > Diablo ve Overwatch Netflix Uyarlaması Olma Yolunda!

Diablo ve Overwatch Netflix Uyarlaması Olma Yolunda!

Blizzard’ın popüler oyun serileri Diablo ve Overwatch Netflix üzerinden hayranlar ile bu kez de animasyon diziler şeklinde buluşmaya hazırlanıyor. Detaylar haberimizde.

Günümüzün en popüler yayın platformlarından Netflix bir kez daha oyun dünyasına göz kırpan bir proje ile karşımızda. Blizzard‘ın ellerinden çıkan iki popüler seri Diablo ve Overwatch Netflix üzerinde animasyon diziler olarak yerlerini almaya hazırlanıyorlar. Hayranları sevindiren bu haber sosyal medya platformları ve oyuncu forumlarında da geniş yankı uyandırmış durumda.

Diablo 4 ve Overwatch 2‘nin yolda olduğu şu günlerde bir pazarlama stratejisinin parçası gibi görünen animasyon seriler hakkında henüz ne Netflix ne de Blizzard cephesinden gelen resmi bir açıklama yok. Ancak serilerin geliş haberlerini Activision Blizzard‘ın başkan koltuğunda oturan Nick van Dyke‘ın Linkedln profilinden almak mümkün. Yetkili ismin Linkedln profilinde yer alan ”Diablo’nun animasyon TV uyarlamasının yapımcısı” ifadesi dedikoduları doğrular nitelikte.

Overwatch Netflix

Daha önce de Netflix‘in bir Diablo animasyon serisi üzerinde çalıştığı dedikodularını da göz önünde bulundurursak serinin Netflix ekranlarında yer alacağına neredeyse kesin gözü ile bakabiliriz. Oyun dünyasına çok da uzak olmayan Netflix daha önce de karşımıza Catlevania gibi efsane bir serinin anime uyarlaması ile çıkmış ve seri olumlu tepkiler ile karşılanmıştı.

Diablo ve Overwatch Netflix uyarlamaları hakkında henüz resmi ağızlardan gelen kesin bir açıklama bulunmuyor. Dizilerin vizyon tarihleri yada yapım aşamasının ne durumda olduğunu herhangi bir açıklama geldiği taktirde sizlerle paylaşacağız.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir