Anasayfa > Oyun Haberleri > Disco Elysium: The Final Cut Xbox İçin Çıkış Yapacak

Disco Elysium: The Final Cut Xbox İçin Çıkış Yapacak

Disco Elysium: The Final Cut Xbox için önümüzdeki ay çıkış yapmaya hazırlanıyor. Ödüllü RPG ekim ayında Xbox konsollarda yerini alacak.

Geçtiğimiz hafta ödüllü RPG’nin Nintendo Switch için çıkış yapacağı duyuruldu. Geliştirici ekip Studio ZA/UM, oyunun aynı tarihte Xbox konsollar için çıkış yapacağını açıkladı. Disco Elysium: The Final Cut Xbox One ve Xbox Series X|S sürümleri 12 Ekim’de çıkış yapacak. Oyunun fiziksel versiyonlarının yolda olduğu da detaylar arasında yer aldı. Fiziksel birimler ise 9 Kasım’da raflarda yerini alacak.

Disco Elysium: The Final Cut 12 Ekim’de Switch’e Geliyor

The Final Cut sürümü ise oyuna birçok yeni içerik ekliyor. Oyundaki tüm karakterler son sürümde seslendirme paketleri aldı. Önümüzdeki ay farklı platformlarda göreceğimiz The Final Cut oyuna aynı zamanda yeni yan görevler eklerken, Xbox Series X’te 4K 60 FPS oyun deneyimi için optimize edildi.

Diğer yandan izometrik RPG’nin Microsoft Windows için 15 Ekim 2019’da çıkış yaptığını belirtelim. Çıkışından bu yana birçok ödüle layık görülen yapım, halihazırda Steam üzerinden 61 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunuluyor.

Disco Elysium Nasıl Bir Oyun?

Studio ZA/UM tarafından geliştirilen izometrik rol yapma oyunu, başarılı hikaye anlatımı ve sağlam rol yapma elementleriyle nefis bir deneyim sunuyor. Eşsiz yetenek sistemi ile devasa bir şehirde kendi yolculuğunuzu çizebileceğiniz yapım, son yıllarda çıkan en başarılı açık dünya RPG’lerinden biri oldu.

AppStore, PlayStation Store, Google Stadia, Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden satışta olan oyun, önümüzdeki ay Xbox satış mağazalarında da yerini alacak. Yapım geçtiğimiz iki yılda En İyi Hikaye Anlatımı, En İyi Bağımsız Oyun ve En İyi Çıkış Yapan Oyun gibi ödüller almayı başardı.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir