Anasayfa > Sanat Haberleri > Disney Plus, 50 Milyon Abone Bandını Geçti

Disney Plus, 50 Milyon Abone Bandını Geçti

Ülkemizde henüz aktif olmasa da yurt dışında kısa sürede popülerleşen Disney Plus platformunun 55 milyon kullanıcıyı geçtiği duyuruldu. 50 milyondan fazla kişi platforma abone oldu. 

Netflix‘in en ateşli rakiplerinden biri olacak olan Disney Plus, oldukça kısa sürede büyük kitleleri yakalamayı başardı. Disney, yaptığı duyuruda platformun 50 milyon aboneyi aştığını açıkladı. Avrupa, Amerika, bölgelerinde oldukça popülerleşen sistem henüz Türkiye’ye gelmiş olmasa da sunduğu içerikler bakımından heyecan yaratıyor.

Hızlı Yükseliş

Yukarıda da belirttiğimiz gibi platform oldukça yükse bir ivme yakalamış görünüyor. Güney Amerika ülkeleri ve Japonya‘da da faaliyete geçmeye hazırlanan sistemin rakipleri de bir o kadar güçlü. Bu yüzden her “dizi film platformu” kendilerine özel içeriklere yoğunlaşarak izleyici kitlesini elinde tutmaya çalışıyor. Bunun yanında gişe rekortmeni filmlerin yayın haklarını da bir nevi kiralayan şirketler amansız bir rekabetin içerisinde.

Disney Plus, 50 Milyon Abone Bandını Geçti

Elinde çok önemli markalar da bulunduran Disney+, Hawkeye, Loki ve daha birçok Marvel dizisinin yanında; hali hazırda yayınlanan Star Wars dizisi The Mandalorian ile de büyük yankı uyandırmıştı. Bu istikrarla devam ederse rakiplerini epey zorlayacakmışa benziyor.

Bunun yanında, platformun henüz ülkemizde erişimde olmayışı da bizleri üzüyor. Umarız yakın zamanda sistem Türkiye’ye de gelir ve tüm dünya ile aynı anda Disney Plus içeriklerine ulaşma imkanı buluruz.

Disney Plus, şu anda yalnızca belirli Amerika, Avrupa ve Asya ülkelerinde erişime açık durumda. Sistem aylık 6.99 dolar, yıllık ise 69.99 dolar fiyattan kullanıcılarına hizmet veriyor.

Hakkında Emre Çakıcı

Kendimi bildim bileli oyun oynuyor, film izliyor, arada bir de kitap okuyorum. Naçizane yazdıkça hem bilgilendiriyorum hem kendimi geliştiriyorum. İlerde bu sektörde çalışmak birkaç hayalimden biri.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir