Anasayfa > Oyun Haberleri > Doom Eternal Ön Sipariş Fiyatı Düştü!

Doom Eternal Ön Sipariş Fiyatı Düştü!

Retro oyuncuların dört gözle beklediği büyük efsane Doom Eternal ön sipariş için belirlenen fiyatı aşağı çekti. Detaylar haberimizde.

Bildiğiniz üzere 20 Mart 2020 tarihinde çıkması planlanan, senenin en iyi FPS oyunlarından birisi olması beklenen, Id Software tarafından geliştirilen Doom Eternal ön sipariş fiyatı geçtiğimiz günlerde Steam için düştü. 349 TL için belirlenen ön sipariş fiyatı 199 TL gibi bir fiyata düşerek bekleyenlerini sevindirdi. Ön sipariş özelliklerinden faydalanmak isteyen Doom hayranları için güzel bir fırsat olduğunu düşünüyoruz.

Deluxe Edition için bir fiyat düşmesi söz konusu değil. Fakat Standart Edition için çok güzel bir fırsat. Fiyat düşmesi maalesef Playstation, Xbox ve Nintendo Switch için geçerli değil. Fiyatlar diğer platformlarda sabit. Oyunun sistem gereksinimleri henüz açıklanmasa da (oyunun çıkmasına az bir zaman kalmasına rağmen) Doom Eternal hakkındaki gelişmeleri sizlere aktaracağız.

Siz de Doom Eternal hakkında beklentilerinizi, Doom hakkındaki görüşlerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz. Sizce yılın oyunu olabilir mi? Bu tarz haberler için bizleri sosyal medya üzerinden takip edebilirsiniz. Herkese şimdiden iyi oyunlar!

Hakkında Harun Refik Çiftci

Oyunlarla bir bebekken elime tutuşturulan çakma Nintendo kolu ile tanıştım. Retro oyunlara ve Slasher filmlere hayran bir şahıs. FPS aşığı olduğum doğrudur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir