Anasayfa > Espor Haberleri > Doublelift TSM ‘e Dönüyor Olabilir

Doublelift TSM ‘e Dönüyor Olabilir

ESPN’in haberine göre, tecrübeli nişancı oyuncusu Yiliang “Doublelift” Peng, TSM ‘e dönüyor olabilir. Detaylar haberimizde.

Kasım 2017’den beri Team Liquid için mücadele eden veteran nişancı Yiliang “Doublelift” Peng, ESPN’in son haberine göre TSM’e geri dönüyor. Kaynaklara göre Liquid, Doublelift’in sözleşmesi için birçok farklı takımdan teklif aldı. Ancak Doublelift’in de seçme hakkına saygı duyan takım, tecrübeli oyuncunun TSM’i tercihi üzerine TSM’le masaya oturdu.

Doublelift, TSM’e geri dönmesi durumunda daha önce aynı takımda beraber şampiyonluk yaşadığı oyuncularla beraber mücadelesine devam edecek. Bu isimler orta koridorda Søren “Bjergsen” Bjerg ve destek rolünde Vincent “Biofrost” Wang. 

Ayrıca bu söylentiler hakkında Team SoloMid ekibi de, Team Liquid ekibi de yorum yapmadı.

Doublelift, transferinin gerçekleşmesi durumunda, Dünya Şampiyonası’ndan hemen sonra Splyce’dan TSM’e gelen nişancı Kasper “Kobbe” Kobberup‘ın yerini dolduracak. Ayrıca Kobbe’nin de geleceği şu an için son derece karanlık. Çünkü NA LCS’teki hemen hemen tüm takımların yabancı kotası dolmuş durumda. Üstelik Covid-19 sebebiyle ligin oynanışında da birtakım belirsizlikler hala doldurulabilmiş değil.

Söylentilerin gerçeği yansıtıp yansıtmadığını birkaç gün içinde göreceğiz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir