Anasayfa > Oyun Haberleri > EA Access Fiyatları Sonunda Belli Oldu!

EA Access Fiyatları Sonunda Belli Oldu!

Günümüzün oyun devlerinden olan Electronic Arts, geçtiğimiz haftalarda Steam’e gelmiş ve oyunlarını Steam üzerinden de sunma imkanı bulmuştu. Bunun yanı sıra EA, üyelik sistemleri olan EA Access’in de Steam’e getirileceğini söylemişti. Tarih gittikçe yaklaışrken EA Access üyelik ücretleri de açıklandı.

EA Access Nedir?

EA Access, size oynamak isteyeceğiniz oyunların yanı sıra Electronic Arts oyunlarını önceden deneyim etme şansı veren, daha fazla ödül seçenekleri ve daha özel indirimler sunan bir üyelik platformudur. Zaten öncesinde Origin platformundan edinebildiğiniz bu hizmet, Steam’e de getiriliyor. EA Access çok yakın zamanda Steam’de kullanılabilir olacak. Şu anda kesin bir tarih veremiyoruz, fakat uygulama erişilebilir olduğunda haber almak istiyorsanız Steam’den Electronic Arts’ı takip edebilirsiniz.

EA Access

Tabi bu noktada en çok merak edilen şeylerden birisi de üyelik fiyatları. Hele bizim ülkemizdeki oyun fiyatları göz önüne alındığında oyuncular, ucuz oyun oynayabilmek adına çeşitli arayışlara giriyorlar. Açıkçası EA Access’in fiyatlandırmalarının gayet uygun olduğunu söyleyebiliriz. Eğer aylık üyelik yaptırmak istiyorsanız 12 TL, yıllık yaptırmak istiyorsanız da 65 TL ödemeniz gerekecek. Yeni nesil oyunları 300 liradan aşağı olmadığını düşünürsek EA Access’in bizlere ne kadar büyük bir fırsat sunduğunu anlayabiliriz.

Peki bu hizmetle hangi oyunları oynama şansı bulacağız? Aslında burada kesin bir cevap vermek zor çünkü firmalar bu tür hizmetlerde sürekli yeni oyunlar getirip oyuncuları kendilerinden koparmamaya çalışıyorlar. Fakat Star Wars, Battlefield ve Need For Speed gibi dünyaca ünlü serilerin EA Access’e dahil olacağını söyleyebiliriz. Tabi ki bunların yanında onlarca oyun daha sunulacaktır.

EA Access

Eğer EA Access hizmeti dikkatinizi çektiyse ve bilgisayardan çok konsolda oyun oynamaktan hoşlanan biriyseniz endişelenmenize gerek yok. Çünkü EA Access’e PlayStation 4 ve Xbox One’dan da erişebilirsiniz.

Mass Effect Trilogy Remastered Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

EA Access’le ilgili genel ayrıntılar böyleydi. Steam üzerinden ne zaman erişime açılacağı bilinmese de çok yakın bir tarihte bu hizmetin kullanılabilir olacağını düşünüyoruz. Eğer Electronic Arts’ın Steam sayfasına gitmek ve gelişmeleri oradan okumak istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Umarız Electronic Arts bu hizmeti güzel bir şekilde geliştirirde, biz oyuncular da ucuz bir şekilde oyun oynama fırsatı buluruz.

Hakkında Onat Çakalcı

Tükettiklerimi paylaşmayı severim. Ağır Witcher ve Dune fanıyımdır. Öyle yazıyorum işte.

Bir Yorum

  1. Fiyat yarıdan da düşük resmen basit bir hesap yaparsak bence alınır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir