Anasayfa > Oyun Haberleri > Mass Effect Trilogy Remastered Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Mass Effect Trilogy Remastered Çıkış Tarihi Sızdırıldı!

Henüz oyunun çıkışı ile ilgili resmi bir açıklama yapılmamış olan Mass Effect Trilogy Remastered çıkış tarihi ortaya çıkmış olabilir. Detaylar haberimizde.

Oyun dünyasının sevilen serilerinden olan Mass Effect‘in hayranların karşısına remastered olarak çıkacağı haberi bir süredir oyuncular arasında çokça konuşulan konuların başında geliyor. Oyuncular serinin remastered sürümü hakkında umutlu olsalar da ne EA, ne de BioWare cephesinden konu ile ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmış değil. Buna rağmen ortaya atılan bir iddia oyuncuları yeniden heyecanlandırmaya yetti.


Mass Effect Trilogy Remastered çıkış tarihi hakkındaki sızıntının kaynağı ise İngiltere’nin en büyük perakende mağazalarından biri olan GAME. Şirket cephesinden yapıldığı iddia edilen sızıntıya göre Mass Effect Trilogy Remastered‘ın çıkış tarihi 29 Eylül 2020 olarak belirtilmiş durumda. Bu iddialara göre henüz resmi duyurusu bile yapılmamış olan oyunu bu senenin sonlarında görebiliriz. Elbette ki bu iddialara yetkililer cephesinden resmi bir yanıt da gelmediğini hatırlatmakta fayda var.

 

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir Yorum

  1. Steam’e gelir mi? 3 için baya diretmişlerdi Steam’e getirtmemek için daha yeni geldi ondan soruyorum.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir