Anasayfa > Oyun Haberleri > Edgerunners: Cyberpunk 2077 Anime İle Birlikte Geliyor

Edgerunners: Cyberpunk 2077 Anime İle Birlikte Geliyor

CD Project RED, Night City Wire’da bombaları ardı ardına patlattı. Cyberpunk 2077 bir de anime ile geliyor. Edgerunners ile ilgili detaylar haberimizde.

Cyberpunk 2077  ile ilgili oynanış ve trailer beklenen Night City Wire etkinliğinde, bir güzel süpriz daha geldi. Cyberpunk 2077, Edgerunners isimli bir animeyle ekranları süsleyecek. Animenin yapımını Japon anime yapımcısı, Studio Trigger üstlenecek. Stüdyonun, SSSS.Gridman, Kiznaiver, Promare ve Darling In The Franxx gibi yapımların altında imzası bulunuyor.

Edgerunners isimli animeyi, şu ara geek aleminin uzun zamandır beklediği yapımları bünyesinde birer birer toplayarak takdir kazanan Netlix üstlenecek. Ancak, anime için kesin bir çıkış tarihi verilmedi. Bu konuda bilinen tek detay animenin 2022 yılına kadar ekranlarda yerini almayacağı.

Edgerunners ile ilgili diğer detaylar da an itibariyle oldukça kısıtlı. Animenin konusuyla ilgili sorulara ise geniş bir cevap verildi ve hem Cyberpunk 2077 hayranlarının hem de oyun serisiyle ilgili olmayan kişilerin ilgileneceği bir yapım olacağı belirtildi. Diğer bilgiler arasında, animenin tek bir hikaye üzerinden ilerleyeceği belirtildi. Yani Game of Thrones tarzı birbirine geçen hikayelerin oluşturduğu bir bütün görmek mümkün olmayacak. Animenin geçeceği yerin ise Night City olduğu, ancak mekanların yeni olacağı belirtildi.

Cyberpunk 2077: Trailer Göz Kamaştırıyor

Bugün yapılan Night City Wire etkinliğinde tanıtılan Edgerunners için yayınlanan video, bir trailerdan çok duyuru videosu gibi. Ancak animeyi geliştirecek Stüdyo olan Trigger’ın daha önceki işlerinden animasyon kalitesi yüksek işler yaptıkları biliniyor. Bu anlamda Cyberpunk 2077 gibi grafikleriyle önce çıkan bir yapımın animesi için doğru kapı çalınmış gibi görünüyor.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir