Anasayfa > Oyun Haberleri > Cyberpunk 2077: Trailer Göz Kamaştırıyor

Cyberpunk 2077: Trailer Göz Kamaştırıyor

Cyberpunk 2077 oyununu bekleyenlere müjde. CD Projekt RED firmasının Night City Wire etkinliğinde yayınladığı trailer oyuncuları mutlu edecek.

2020’nin en çok beklenen oyunu Cyberpunk 2077 geçtiğimiz günlerde çıkış tarihinin ertelenmesiyle hayranlarını üzmüştü. Coronavirüs pandemisi nedeniyle çıkış tarihi sürekli ertelenen oyunun belirlenen orjinal çıkış tarihi 16 Nisan 2020 idi. Bu tarih önce 17 Eylül 2020‘ye daha sonra da uzunca bir açıklama eşliğinde 19 Kasım 2020‘ye ertelendi.

Cyberpunk 2077 ’nin Ertelenme Nedeniyle İlgili Yeni Bir İddia Ortaya Atıldı

Ancak, oyunun yapımcısı CD Projekt RED, hayranları gözü yaşlı bırakmadı. Bugün Twitch üzerinden gerçekleştirilen Night City Wire etkinliğinde, herkesin beklediği oyunlarının trailer’ını paylaştı. Trailer’da oyun içi görüntüler sergilendi ve Night City‘deki bazı yeni mekanlar tanıtıldı. Grafik kalitesi ve oynanış anlamında, 2020 sezonunda Cyberpunk’la yarışabilecek çok az oyun olacak gibi görünüyor.

Trailerın büyük ölçüde prologue (giriş) kısmından alınmış gibi görünmesi, oyunun kendisinde bizleri daha nelerin beklediği konusunda oldukça heyecanlandırdı. Ayrıca Braindance (hayatı geri sarma teknolojisi) özelliğinin oynanışa eklenmesindeki efektler de göz kamaştırdı.

Cyberpunk 2077’de Hayatı Geri Sarma Teknolojisi: Braindance!

Trailer, oyuncular tarafından da büyük bir ilgi ve beğeniyle karşılandı. Bazı oyunların bitmemiş ve aceleye getirildiği belli olan trailerları hayranlar tarafından sosyal medya üzerinden acımasızca eleştiriliyor ve dalga geçiliyor. Ancak Cyberpunk 2077 bu oyunlardan biri olmadı. Bir çok oyuncu, oyunun ertelenmesinden söz bile etmedi. Öyle görünüyor ki, CD Project RED erteleme kararıyla oldukça isabetli bir iş yapmış.

 

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir Yorum

  1. Çünkü Keanu Reeves var…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir