Anasayfa > Blog > Fall Guys Kaç TL, Kaç GB? Sistem Gereksinimleri Neler?

Fall Guys Kaç TL, Kaç GB? Sistem Gereksinimleri Neler?

Son haftalara damgasını vuran popüler parti oyunu Fall Guys kaç TL, birçok mini oyunla bizleri eğlendiren oyunun sistem gereksinimleri nelerdir?

Fall Guys, PlayStation Plus’a bedava olarak çıkmasının ardından bütün platformlarda ismini duyurdu. Tıpkı oyunun kendisi gibi eğlenceli ve sempatik bir şekilde yönetilen sosyal medya hesabı da bu başarının en önemli etkenlerinden bir tanesi. Battle royale türünün en alışılmadık örneklerinden biri olan Fall Guys’ta altmış adet fasulye çeşitli mini oyunlarda birbirini geçip, aşağı düşmeyip, takım oyunlarında birlikte mücadele edip sona kalmaya çalışıyor. En sona kalan kişi ise oyunu kazanıyor. Steam’de PUBG gibi devleri anlık oyuncu sayısında geçmiş olan Fall Guys’a yeni oyuncular tarafından ilgi de hâliyle büyük oluyor. Oyuna başlayabilmeniz için gereken bilgileri bu yazımızda sizlerle paylaştık. Gelin bakalım Fall Guys kaç TL, kaç GB? Oyunu oynamak için nasıl bir bilgisayara ihtiyacınız var?

Fall Guys Mobil

Fall Guys Kaç TL?

  • PlayStation Store’da 89 TL olan Fall Guys’ı bilgisayar oyuncuları Steam üzerinden 38 TL’ye satın alabiliyor.

PlayStation+ üyeleri için oyun şu an bedava olsa da bu durum yakın zamanda sona erecek. PlayStation oyuncuları oyunu PS Store’dan 89 TL karşılığında alabiliyor, Fall Guys’ın Steam fiyatı ise 38 TL. Çapraz platform desteği içermeyen oyunun Steam versiyonunda isterseniz alabileceğiniz 12 TL’lik bir kostüm ek paketi de bulunuyor.

Fall Guys Kaç GB?

  • Bilgisayarda 3.5 GB yer kaplayan oyunun PlayStation versiyonunda gereken depolama alanı 3.9 GB olarak gösteriliyor.

Her iki platformda da 4 GB’lık boş alanınız olması fazla büyük olmayan bu oyun için en azından şimdilik işinizi görecektir.

Fall Guys Sistem Gereksinimleri

Oyun her ne kadar bir AAA seviyesinde olmasa da kaliteli ışıklandırmaları sayesinde ortalama bir sistem gerektiriyor. Buraya tıklayarak bilgisayarınızın Fall Guys’ı kaldırıp kaldırmayacağını öğrenebilir, aşağıdan da manuel bir şekilde oyunun sistem gereksinimlerini inceleyip kendi bilgisayarınızla karşılaştırabilirsiniz. Fall Guys’ın sistem gereksinimleri bu şekilde.

  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi
  • Windows 10 64bit
  • Intel Core i5 veya AMD’deki eşdeğeri
  • 8 GB RAM
  • NVIDIA GTX 660 veya AMD Radeon HD 7950
  • Geniş bant ağ bağlantısı
  • 4 GB boş alan
  • Gamepad önerilir

Fall Guys İncelememiz

Oyunu almak konusunda kararsızsanız aşağıdan Fall Guys’ı detaylıca incelediğimiz yazımıza ulaşarak oyun hakkında biraz daha fikir sahibi olabilirsiniz. Özellikle de oynayacak bir arkadaşınız varsa bu eğlenceli oyunu kesinlikle almanızı tavsiye ediyoruz.

Fall Guys: Ultimate Knockout İncelemesi

Fall Guys Alınır Mı?

  • Evet, alınır.

Böyle bir oyunun 38 TL olması ülkemizdeki oyuncular tarafından genel olarak garip karşılanmakta. Oyun hakkındaki genel görüşe bakılınca da kötü bakanın fazla olmadığını, sadece Fall Guys’ın iyi olmasına rağmen abartıldığını söyleyenleri ve iyi olup abartılmadığını söyleyenleri görüyoruz. Bizim görüşümüz ise 38 TL karşılığında oyunun gayet güzel bir eğlence sunduğu yönünde. SaveButonu ekibi olarak oyunu yaklaşık 20 saat boyunca oynadık, ve bu süre boyunca gayet de eğlendik. Saat başına 2 TL’ye gayet güzel bir deneyimdi, daha çok oynayacağımızı da göz önünde bulundurursak oyunun verdiğiniz paraya kesinlikle değdiğini söyleyebiliriz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. Fall Guys 40 tlyi hakeden bi oyun Türkçe desteği olsada olmasada grafikleri aşırı inanılmaz. Sistem gereksinimleride çoğu kişiye uygun olucaktır. Twitchde yayınları başladı bile saolun save butonu

  2. 26,60 a düştü oyun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir