Anasayfa > Blog > Fall Guys: Ultimate Knockout Beta İnceleme

Fall Guys: Ultimate Knockout Beta İnceleme

Mediatonic tarafından geliştirilen ve Devolver Digital tarafından yayıncılığı yapılan eğlenceli yapım Fall Guys Betasına gelin hep birlikte göz atalım.

Fall Guys

Son günlerde adını özellikle Twitch’te fazlasıyla duyuran ve sosyal medya hesaplarındaki paylaşımlarıyla takipçilerini güldüren Fall Guys’ın beta versiyonunu test etme imkanımız oldu. Gelin Fall Guys nedir ne değildir hep birlikte inceleyelim.

Değişik Bir Battle Royale Deneyimi

Tam adı Fall Guys: Ultimate Knockout bu keyifli yapım temelde Battle Royale/Last Man Standing türünde bir oyun. 60 kişi başladığımız oyunda her tur sonunda belirli sayıda kişi eleniyor ve bir sonraki tura geçiliyor. Bu şekilde geçen turların ardından son turda yaklaşık 10 kişi galibiyet için yarışıyor. Temelde oldukça basit olan Fall Guys’ta özellikle arkadaşlarınızla oynayarak fazlasıyla keyifli saatler geçirmeniz mümkün. Eğer finale kadar kalmayı başarırsanız oyunlar ortalama 10-15 dakika civarı sürüyor ve bu süre hem oldukça rekabetçi hem de oldukça eğlenceli geçiyor.

Fall Guys

Fall Guys harita çeşitliliği konusunda da oyuncularını üzmüyor. Tam sayısını bilmemekle birlikte 15 civarı harita olduğunu söyleyebiliriz. Bu sayı oyunun asıl çıkış versiyonuyla birlikte değişiklik gösterebilir. Bu haritalarda kimi zaman sizi geriye fırlatacak engellerden kaçatığınız, kimi zaman üzerinize gelen devasa toplara yakalanmamaya çalıştığınız parkurlar oluyor. Bunların dışında takımınızla en çok yumurtayı toplamaya çalıştığınız, topu final noktasına diğer takımlardan önce ulaştırmaya çalıştığınız mini oyunlar olabiliyor. Son turda ise kalan 10 civarı oyuncu tacın sahibi olmaya çalışıyor. Daha önceden de bahsettiğim gibi Fall Guys, çeşitlilik konusunda oldukça yeterli görünüyor.

Fall Guys

Oynanışın dışındaki özelliklere bakarsak oyunda karakter özelleştirme ve mağaza sistemi de bulunuyor. Beta sürümünde mağaza kapalı olsa da oyunun tam sürümüyle birlikte açılıp oyuncuların birbirinden çılgın karakterler yaratmasına imkan sağlayacak gibi görünüyor. Ayrıca Fall Guys’da diğer Battle Royale türü oyunlarında gördüğümüz “Battle Pass” sistemine de bulunuyor. Oyunlarda puan topladıkça seviyeler atlayıp yeni kozmetik eşyalar kazanmak mümkün.

Fall Guys: Ultimate Knockout, 4 Ağustos tarihinde Steam ve Playstation Store mağazalarında satışa sunulacak. Playstation Plus sahiplerinin ücretsiz olarak edinebileceği Fall Guys’ın Steam satış fiyatı ise Standart sürüm için 38₺ Collector’s sürümü için ise 50₺ olarak belirlenmiş durumda. Ayrıca bizlere inceleme imkanı sunduğu için Devolver Digital ve Mediatonic’e teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Hakkında Batuhan Demirbaş

Bir oraya bir buraya taşındığımız bir çocukluk geçirdiğimden 4 yaşımda kendimi kaptırdığım oyun dünyasına olan tutkum sanırım hala artıyor.

2 Yorumlar

  1. esports game of the year

  2. Efsane oyun oyunu yapanin elerime salik sardece telefonada ciksin

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir